Celebrity News

Snežana Đurišić se ošišala do glave! Evo kako izgleda, fanovi je ne prepoznaju (FOTO)

Autor: | 08/01/2023

Fotografija Snežane Đurišić privukla je veliku pažnju

Snežana Đurišić se ošišala do glave! Evo kako izgleda, fanovi je ne prepoznaju (FOTO)

Promo

Žena božanstvenog glasa svoju sada već bogatu karijeru započela je još kao desetogodišnja devojčica, a ogromnim talentom kao i napornim decenijskim radom i trudom ona je iza sebe ostavila neizbrisiv trag kada je narodna muzika u pitanju. Poznata je po damskom držanju, a garderobu je uvek pažljivo birala u skladu sa svojim godinama. Menjanje imidža poslednjih godina nije često kada je u pitanju ova pevačica, međutim, sada društvenim mrežama kruži fotografija Snežane Đurišić u izdanju u kakvom ju je malo ko video.

Izgled popularne pevačice postao je jedna od komentarisanijih tema na "Instagramu" imajući u vidu da je njen imidž potpuno drugačiji, a sve zbog Snežanine frizure koja je izbila u prvi plan.

Pročitajte: Raznežićete se - JEDINA fotografija Snežane Đurišić sa problematičnim sinom u naručju

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Naime, fotografija Snežane Đurišić iz perioda devedesetih kada je ona bila već i te kako popularna, predstavila je folk divu u nekom drugačijem svetlu. U potpuno opuštenom izdanju ona je pozirala sa širokim osmehom, a njena kratka kosa koja je u to vreme bila mega popularna govori nam da je oduvek pratila trendove. Komentari brojnih fanova većinom su bili pohvalni, a mnogi su primetili da je i tada Snežana plenila neverovatnom prirodnom lepotom, ali i skromnošću. 

Pročitajte: Isplivala fotografija Snežane Đurišić iz sedamdesetih godina prošlog veka, svi primećuju samo jednu stvar

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Iako je sada u sedmoj deceniji života, pevačica i dalje izgleda sjajno, što i ne čudi obzirom na to da veliku pažnju poklanja zdravom načinu života, a poslednjih godina ona se veoma posvetila i svojoj kilaži o čemu je jednom prilikomi pričala:

- Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i o kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli - rekla je Snežana.

Komentari (0)

Loading