Celebrity News

Prva slika sina Bogdana: Ponosna mama Jelisaveta nije izdržala da ne pokaže svima kako izgleda! Pogledajte koliko je sladak (FOTO)

Sin Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića već je veliki dečak

Prva slika sina Bogdana: Ponosna mama Jelisaveta nije izdržala da ne pokaže svima kako izgleda! Pogledajte koliko je sladak (FOTO)

Jedna od naših najatraktivnijih glumica Jelisaveta Orašanin u junu 2017. godine rekla je sudbonosno "da" košarkaškom asu Milošu Teodosiću nakon samo šest meseci veze, a da su srodne duše oni su znali odmah kao i to da žele da ubrzo prošire porodicu. Ipak, put do potomstva nimalo nije bio lak, a razlog problema da ostane u drugom stanju jeste trombofilija o čemu je glumica u više navrata govorila ističući da se zbog toga podvrgla vantelesnoj oplodnji. U februaru 2019. godine u Americi, gde je Miloš tada imao profesionalni angažman, Jelisaveta je rodila ćerkicu Petru. Devojčica je roditelje učinila najsrećnijima na svetu, i ne samo da je priča o Petrinom začeću i rođenju imala srećan kraj, već je naslednica glumice i košarkaša ubrzo dobila i brata. Naime, u januaru 2021.godine, u Italiji je na svet došao i sin Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, maleni Bogdan.

Iako svoju intimu poznati par čuva daleko od očiju javnost, a porodične fotografije prava su retkost na društvenim mrežama, glumica ovog puta nije mogla da odoli te je napravila izuzetak objavivši niz fotografija na kojima pozira sa svojim naslednikom.

Pročitajte: Ovo ste čekali! Teodosići konačno predstavili decu i ništa slađe niste videli (FOTO)

 

Ona je za to imala veliki povod, naime, sin Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića proslavio je drugi rođendan, a ponosna mama putem "Instagrama" uputla mu je nežne reči i poželela najlepše želje.

- Bogdan, 2. rođendan - napisala je Jelisaveta kao opis fotografija iz Bolonje na kojima je sa blistavim osmehom u zagrljaju svog mezimca.

Ovaj emotivan prizor raznežio je mnoge, pa su pored čestitki brojnih kolega i prijatelja usledili i komentari kako je Bogdan porastao, te kako je preslatki mališan, koji je imao od koga da nasledi lepotu.

Komentari (1)

Loading
Nadica

19:37 09.01.2023

Sladak je odpozadi, a spreda je sigurno još sladji. Sta kriju tu decu,svašta, a onda izadju na naslovnicama.