Celebrity News

Kakva je to mama? Fotografija otkrila na koji način se Jelisaveta Orašanin ophodi prema svojoj deci, svi komentarišu

Deca Jelisavete Orašanin slika i prilika su svojih roditelja

Kakva je to mama? Fotografija otkrila na koji način se Jelisaveta Orašanin ophodi prema svojoj deci, svi komentarišu

Otakako su došli na svet deca Jelisavete Orašanin, Bogdan i Petra centar su sveta glumice. Kako bi njeni naslednici odrasli u skladnoj porodici uz oca i majku dramska umetnica se privremeno odrekla svoje karijere i u stopu prati supruga Miloša Teodosića svuda po svetu. Košarkaš i glumica prvo su zajedno boravili u Americi, a sada su već nekoliko godina u Italiji, gde čuveni Teo niže uspehe. Tek povremeno zbog izuzetno važnog i neodložnog poslovnog projekta ona dolazi u Beograd, ali nikada bez naslednika, što u velikoj meri govori o tome da je požrtvovana i predana majka.

Pročitajte: Kakav slatkiš: Jelisaveta Orašanin posle godinu dana konačno pokazala sina (FOTO)

Instagram

 

Dobra prijateljica glumice Sofija Milošević, koja je takođe majka dvoje, nedavno je na "Instagramu" podelila snimak u kom se našalila da se sa Jelisavetom u poslednje vreme najčešće viđa po igraonicama, a sve u nemeri da njihovim naslednicima, dok one ispijaju kafu i vode ženske razgovore, bude prijatno i da se ne osećaju zapostavljeno.

Pročitajte: Kao sa razglednice: Jelisaveta Orašanin na putovanju POKAZALA ĆERKU! Upoznajte Petru Teodosić (FOTO)

 

 

Pretpostavljalo se da deca Jelisavete Orašanin bude najbolje u glumici, te da joj ništa za njih nije teško da uradi, ipak ovakav vid posvećenosti izuzetno je redak kod savremenih majki. Glumica nastoji da njeni naslednici izrastu u dobre ljude te joj je plan da se od njih ne razdvaja sve dok malo ne stasaju ili bar ne krenu u školu. Svoju prvu ljubav glumu nakratko je zapostavila, ipak ne krije da jedva čeka da joj se u punom sjaju vrati.

 

Komentari (0)

Loading