Celebrity News

Zaklela se zemlja raju... Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su kao jedno, ali razlog raskida veridbe šokiraće i one sa najtvrđim srcem

Veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića bila je vrlo ozbiljna

Zaklela se zemlja raju... Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su kao jedno, ali razlog raskida veridbe šokiraće i one sa najtvrđim srcem

Hellomagazin

Veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića toliko se davno odigrala da je mnogi uopšte ni ne pamte. Danas uspešna odbojkašica i uspešan košarkaš imaju svoje brakove i porodice s drugim poznatim ličnostima, a svima je uveliko i dobro poznato da Maja ima skladan odnos sa Danilom Ikodinovićem, baš kao što Teodosić ima brak sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

 

 

Međutim, veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića ne samo da je bila aktivna pre deset godina već je ovaj nesuđeni bračni par čak stigao do oltara. Naime, Maja i Miloš bili su vereni 2010. godine, dve godine nakon što su počeli da se zabavljaju i ta veza bila je duga i stabilna, a sve je ukazivalo da će i zaista stati pred matičara. Uspešni sportisti u to vreme igrali su, svako u svom sportu, za klub "Olimpijakos" i čak su živeli zajedno u Grčkoj.

Pročitajte: Ipak je mamina ćerka: Evo kakav odnos Hana Ikodinović ima sa maćehom Majom Ognjenović, fotka sve dokazuje

 

 

Nažalost, kasnije su usledile promene na poslovnom planu za oboje pa je Miloša put odveo u Moskvu a Maju u Berlin. Daljina je, kao što to obično čini, uslovila da veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića počne da slabi pa je bilo pitanje vremena kada će postati neizdrživa za tada mladi par. Par je raskinuo veridbu 2013. godine a oboje su demantovali da je na tu odluku uticala neka treća osoba. Kasnije su oboje pronašli sreću kraj drugih osoba a njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima.

Komentari (0)

Loading