Celebrity News

Od svih BAŠ ON DA MI BUDE ZET: Ćerka Branislava Lečića pokazala momka! Poznati glumac kog svi znate, a tata se ništa ne pita (FOTO)

Ćerka Branislava Lečića pokazala dečka

Od svih BAŠ ON DA MI BUDE ZET: Ćerka Branislava Lečića pokazala momka! Poznati glumac kog svi znate, a tata se ništa ne pita (FOTO)

Ata Images

Ana Lečić je jedna od retkih mladih glumica koje ne vole preterano i bespotrebno eksponiranje u medijima. S prvim naznakama popularnosti ćerka Branislava Lečića čvrsto je odlučila da svoju intimu skrije ili bar da je s pratiocima na "Instagramu" deli dozirano. Tokom proteklih par godina u pomenutoj nameri ona je uspevala, ali kako ljubav ume da promeni čoveka tako je i Lekina naslednica u ovom pogledu malo korigovala svoje stavove.

Pročitajte: Ko još voli maćehu, pa još BIVŠU! Otkriveni detalji odnosa Nine Radulović i Lečićeve ćerke Ane (FOTO)

Dalibor Danilović

 

Naime, Ana je danas na društvenim mrežama objavila fotografiju sa dečkom, čime je svima dala do znanja da je ludo zaljubljena. Ćerka Branislava Lečića u vezi je sa Crnogorcem, takođe dramskim umetnikom, Vuletom Markovićem, a mada se već u samom startu osećala jaka konekcija između nje i izabranika, telentovana umetnica birala je da  malo sačeka pre nego što svoja osećanja obelodani. Za Aninu romansu, navodno, nije znao ni Leka, sve dok sam Vuleta pre izvesnog vremena u jednom intrevjuu nije rekao par reči o glumici i njihovom upoznavanju.

- Dobar tajming, da znate da ćutite, da znate da se igrate i da imate sreće da je sretnete – rekao je on za crnogorske medije. Zet Branislava Lečića izuzetno je zgodan i šarmantan te ne čudi što je Anu osvojio, takođe je vrlo pažljiv i romantičan što svedoči ovih par kadrova osvanulih na profilu mlade umetnice, a istina je i da mu kultura i vaspitanje nalažu da bude u dobrim odnosima sa budućom tazbinom.

Pročitajte:  Prva supruga Branislava Lečića napravila pometnju na Instagramu: Ivana ima petoro dece i izgleda nestvarno dobro (foto)

 

 

Ćerka Branislava Lečića i njen emotivni partner upoznali su se tokom snimanja serije "Dug moru", gde glume par. Ljubav se odmah rodila i s vremenom produbila te nikoga ne bi začudilo da završe i pred matičarem.

Komentari (0)

Loading