Celebrity News

Bizarna igra sudbine: Hana Huljić u spotu Danijele Martinović, pogledajte zajedničke kadrove (FOTO)

Hana Huljić i Danijela Martinović nekada su s osmehom zajedno pozirale pred kamerama

Bizarna igra sudbine: Hana Huljić u spotu Danijele Martinović, pogledajte zajedničke kadrove (FOTO)

Nakon što je u medije dospela priča da je Petar Grašo zbog 14 godina mlađe Hane Huljić, ostavio dugogodišnju partnerku Danijelu Martinović svi su bili željni da doznaju u kakvim odnosima je nakon raskida ostao muzički par. Svašta se protekle godine moglo pročitati na tu temu, između ostalog i to da je do raskida došlo jer Petar nakon dve i po decenije zabavljanja nije želeo sa Danijelom decu, još manje da sa njom stane na ludi kamen,  dok se u neko doba čak komentarisalo kako razlaz nije inicirao on već pevačica iz samo njoj poznatih razloga. Dosta se širom Balkana raspravljalo na temu odnosa bivših ljubavnika, ipak bilo je i onih koji želeli da doznaju kakav odnos danas gaje Hana Huljić i Danijela Martinović, nekadašnje prijateljice pa i saradnice.

Pročitajte: Više nema ko da me ZLOSTAVLJA: Danijela Martinović prekinula ćutanje, ovo što je rekla o Grašu će vas šokirati

Mario Poje

 

Sadašnja supruga Petra Graša bivšu partnerku muzičara upoznala kada je imala svega tri godine. Bliskom susretu davne 1993. godine posredovao je Hanin otac kompozitor Tonči Huljić, frontment grupe Magazin čiji je svojevremeno Danijela bila vodeći ženski solista. Hana Huljić i Danijela Martinović tih dana zajedno su se pojavile u spotu za pesmu "Došlo vrijeme", zahvaljujući čemu su izgradile divan odnos, te su se, navodno, kasnije kada je Hana malo porasla, i družile.

Pročitajte: Koliko ljubavi u samo jednoj slici: Petar Grašo uslikan sa ćerkom, Alba je kao med FOTO

youtube printscreen

 

Ironija je što je godinama Hana sa celokupnom svojoj porodicom posećivala Danijelin i Petrov dom u Zagrebu, a nikada za sve to vreme nije bilo nikakve naznake da će do aktuelnog razvoja događaja doći. Neko bi rekao da je u pitanju izdaja, neko da ljubav ne zna za pravila, dok bi se većina ipak složila da život piše romane.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading