Celebrity News

Hana je slomljena i to pred Novu godinu: Petar Grašo rekao KRAJ, nije izabrao zajednički život

Bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić usledila godinu dana od venčanja pišu portali

Hana je slomljena i to pred Novu godinu: Petar Grašo rekao KRAJ, nije izabrao zajednički život

Da li je bračna kriza Petra Graša i Halje Huljić zaista usledila kako pišu mediji ne zna se zasigurno, mišljenje mnogih je, međutim, da ako se to do sada i nije dogodilo da je moguće da će se nakon najnovijeg poteza hrvatskog muzičara desiti.

Pročitajte: Ćerka Petra Graša i Hane Huljić je MALI ANĐEO! Ovo je prva fotografija iz šetnje sa mamom, prizor koji će vas raznežiti (FOTO)

Instagram

 

On je naime, na dan Božića posetio dom za decu, gde je svojom pojavom i muzikom obradovao najmlađe bez roditeljskog staranja. I njemu samom poseta sirotištu i druženju sa mališanima godila je, a zadovoljstvo tim povodom podelio je sa onima koji ga prate na Facebook stranici.

- Odlazak u Dečiji dom Lipik nešto je najlepše što mi se dogodilo ovog Božića, posebno zbog toga što sam obradovao tolika dečija srca. Hvala pozivu Dnevnika Nove TV što su nas upoznali i što sam dobio tolike nove prijatelje - napisao je Grašo, očigledno vrlo ushićen ali po verovanju javnosti nemaran ili pak zaboravan.

Pročitajte: Koliko ljubavi u samo jednoj slici: Petar Grašo uslikan sa ćerkom, Alba je kao med FOTO

Stipe Ninčević

 

Zaboravio je, tvrde njegovi pratioci, Petar da mu je ovo bio prvi praznik sa naslednicom Albom te da bi to zapravo trebalo da mu bude nešto najlepše što je na dan Božića iskusio, što u opisu on, nažalost, nije naveo. Naravno da je Grašo ponosni otac i da obožava svoju mezimicu sa kojom provodi sve svoje slobodno vreme, ono što mu mnogi zameraju je što bar jednom rečenicom nije na to podsetio. Da li mu je zamerila i Hana koja je sa muzičarem prvi put Božić pod istim krovom obeležila i da li je zaista zbog ovoga bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić, kao što mnogi prognoziraju, na pomolu, vreme će pokazati. 

Komentari (0)

Loading