Celebrity News

Sin Viki Miljković objavio fotografiju sa devojkom i saopštio ono što SVI ČEKAJU: Viki i Taške ništa nisu znali

Sin Viki Miljković izrastao je u zgodnog momka

Sin Viki Miljković objavio fotografiju sa devojkom i saopštio ono što SVI ČEKAJU: Viki i Taške ništa nisu znali

Pevačica Viki Miljković godinama je u skladnom braku sa harmonikašem Draganom Taškovićem Tašketom, a pre petnaest godina kao kruna velike ljubavi na kojoj im mnogi mogu pozavideti, na svet je došao Andrej. Iako pevačica svoju privatnost čuva među četiri zida i porodicu ne eksponira javno, sin Viki Miljković neminovno je izložen medijskom interesovanju, a za razliku od svojih popularnih roditelja koji su se ostvarili u svetu muzike, on se opredelio za sport, tačnije odlučio je da se oproba na teniskom terenu što mu i te kako dobro ide.

Aktivan je Andrej na teniskom terenu, ali i na društvenim mrežama gde je već postao popularan, a njegove objave svedoče da je izrastao u predivnog momka,zgodnog, lepog i talentovanog, te ne čudi činjenica da se devojčice istog uzrasta otimaju oko njega. Jedna je ipak, po svemu sudeći ukrala njegovo srce.

Naime, najnovijom fotografijom, sin Viki Miljković zaintrigirao je javnost i sada je glavna tema nova devojka Andreja Taskovića kojoj je javno putem društvenih mreža uz srca on čestitao rođendan.

Pročitajte: Sin Viki Miljković na teniskom terenu izgleda moćnije od Noleta! Pogledajte prizor zbog kog mama plače od ponosa (FOTO)

Instagram

 

Sa preslatkom devojčicom pozirao je Andrej u prisnom zagrljaju i podelio fotografiju na "Instagramu" čime je  izazvao znatiželju domaće javnosti, ali i rastužio mnoge tinejdžerke potajno zaljubljene u njega.

Imajući u vidu da je sin Viki Miljković sada u godinama kada se rađaju prve ljubavi, pitanje je da li će svoju izabranicu upoznati sa mamom i tatom.

– Za svog sina zamišljam ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Biće to sigurno njegov izbor, a ne moj. Približilo se i to vreme. Andrej više nije mali. On se uveliko bavi i sportom. Poprilično se trudi i vredno trenira tenis. To je njegova sada glavna preokupacija uz školu. Tako da videćemo šta će sve da nas čeka. Ali trudiću se da budem dobra svekrva - nedavno je Viki je za "Scandal" rekla na temu ljubavnog života svog sina.

Komentari (0)

Loading