Celebrity News

STIGLA! Jelena Karleuša UŠLA U PORODICU ĐOKOVIĆ kad joj se baš niko nije nadao! Pogledajte fotku

Jelena Karleuša nakon odluke o razvodu počela je sa pripremom novog albuma

STIGLA! Jelena Karleuša UŠLA U PORODICU ĐOKOVIĆ kad joj se baš niko nije nadao! Pogledajte fotku

profimedia

Promenila je Jelena Karleuša nakon odluke o razvodu život iz korena. Mada se razlaz sa Duškom Tošićem još uvek nije dogodio i po svemu sudeći neće se ni dogoditi, sama pomisao na razdor jedne divne porodice bila je vrlo bolna i otrežnjujuća za pevačicu. Posvetila se Jelena ćerkama Atini i Niki koje su sada u vrlo nezgodnom, tinejdžerskom razdoblju i sve čini da ne osete razarajuću energiju koja između nje i sportiste već neko vreme vlada. Važno joj je da kroz sve što se sprema one prođu neosetno i nastave da rastu i obrazuju se vesele i srećne.

Pročitajte: Izlasci, svađe, kuća je bila kao bojno polje... Verujte to nijedna ne bi trpela! Ovo je pravi uzrok RAZVODA Jelene Karleuše i Duška Tošića

Instagram

 

Osim mezimicama Jelena Karleuša nakon odluke o razvodu okrenula se fanovima i nadogradnji odnosa sa njima i to tako što će ih u skorije vreme obradovati novim pesmama. Obećala je Karleuša da će njen budući projekat odjeknuti svetskom scenom, a samo mali krug odabranih ljudi, mogao je do sada da se uveri u to šta to ona lepo priprema, dok reči podrške nisu izostale.

Pročitajte: Sa dve reči svima zapušila usta: Jelena Karleuša konačno otkrila istinu o bračnom statusu

Instagram

 

Jelena važi za osobu koja se okružuje isključivo kvalitetnim osobama, osobama od poverenja, iskrenim, a nadasve nadprosečno talentovanim, stoga nikoga nije začudilo kada je snaja Srđana i Dijane Đoković zadobila njeno poverenje. Naime, Saška Đoković poslala je Jeleni na kućnu adresu poklon, komad iz svoje nove kolekcije, na čemu se ona svesrdno zahvalila. Koliko joj je bilo drago zbog ovog gesta svedoči to što je odlučila da poklon uslika i podeli ga sa pratiocima na "Instagramu". Svi komentarišu da je na pomolu novo prijateljstvo te da je Jelena na korak da postane stalna gošća u domu Đokovića.

 

Komentari (0)

Loading