Celebrity News

Izlasci, svađe, kuća je bila kao bojno polje... Verujte to nijedna ne bi trpela! Ovo je pravi uzrok RAZVODA Jelene Karleuše i Duška Tošića

Pravi razlog razvoda Jelene i Duška Tošića isplivao na površinu

Izlasci, svađe, kuća je bila kao bojno polje... Verujte to nijedna ne bi trpela! Ovo je pravi uzrok RAZVODA Jelene Karleuše i Duška Tošića

Otkako je u javnost dospela informacija da se pop diva Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić razvode svi se pitaju koji je to uzrok prelio čašu i već turbulentan odnos okončao. Spekuliše se da sportista nikako nije mogao pevačici da pređe preko skandala koji je kružio portalima, takođe se dovodi u pitanje i Božić koji se završio prijavom kod policije, ipak niko do sada nije odgonetnuo istinu do kraja.

Pročitajte: Slika govori više od 1000 reči: Evo s kim je Duško, umesto sa ženom Jelenom, došao na svadbu Terzićeve rođake (FOTO)

Instagram

 

Pravi razlog razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića otkrio nam je izvor blizak pevačici:

- Jelena i Duško su u poslednje tri godine živeli kao rogovi u vreći i to su znali svi koji ih poznaju. Ona se trudila da zbog dece održi koliko toliko normalnu atmosferu u kući, ali to nije išlo. Bilo je i nekoliko incidenata, prvenstveno onaj na Božić. Prosto, svađali su se svakog dana, tj. kad je Duško u Beogradu -  priča izbor blizak porodici i nastavlja:

- Duško je svaku noć u gradu sa prijateljima, vraća se kući oko pet, šest ujutru. On sad proživljava mladost, ono što su ostali muškarci radili kad su imali dvadeset i nešto a on nije jer je bio u inostranstvu i igrao fudbal. Verujte, to nijedna žena ne bi trpela.

Pročitajte: Bol je puko ko kanjon: Duško je Jeleni uvek bio podrška, ali njegovo srce je reklo svoje (video)

Instagram

 

Naš izvor navodi i da će Jelena sa decom od sada živeti u kući na Senjaku koju je Duško kupio od Dragana Stojkovića Piksija za porodicu pre četiri godine i da je već krenula sa selidbom. Pravi razlog razvoda Jelene i Duška Tošića, kao što se i pretpostavljalo, daleko je dublji nego što su javnost i mediji mogli i da pretpostave.

Komentari (0)

Loading