Celebrity News

Ljubav se jednostavno DESILA: RAZVOD od Duška bio je sudbina, ali Karleuša ne tuguje! Stiže još jedna BEBA (FOTO)

Sudbina Jelene Karleuše bila je da postane velika zvezda

Ljubav se jednostavno DESILA: RAZVOD od Duška bio je sudbina, ali Karleuša ne tuguje! Stiže još jedna BEBA (FOTO)

Prema natalnoj karti koju je uradila astrološkinja i saradnica magazina Story Helena Cupač sudbina Jelene Karleuše bila je da sretne Duška, uda se za njega, rodi mu ćerke Atinu i Niku, a potom se od njega razvede. 

U horoskopu pop dive jasno stoji da su nastupili Sade sati, jedan od najtežih perioda koji traje sedam i po godina, a evo detaljnijeg obrazloženja onoga što pevačicu tek čeka:

Jelena Karleuša rođena je u znaku Lava sa podznakom u Raku i Mesecom u Vodoliji. Ono što je najizraženije jeste njen Mesec, koji predstavlja veoma važan faktor u natalnoj karti. Ciklus u kojem se Jelena nalazi zove se Sade sati i to je jedan od najtežih životnih perioda koji traje sedam i po godina. Sade sati doneće tugu, patnju, unutrašnje preispitivanje, kao i težak odnos sa okolinom. Mesec simboliše privatni život, našu majku i ženu kao suprugu i majku. Od marta 2020. Saturn, koji je zapravo deo Sade sati, je u Vodoliji, dakle na Jeleninom Mesecu. Astrološki gledano, jasno je da ona mora da prolazi kroz poteškoće, prvenstveno privatnog tipa. Promene, bolne, na privatnom planu, odnos sa najbližima, pa i sa partnerom. To je period karmičkog čišćenja i gubitaka i donosi veliki teret, brigu, ali i izazove.

Pročitajte: TRUDNA Jelena Karleuša, Duško zanemeo! Saznao da postaje otac na njenom Instagramu! (FOTO)

Miloš Miletić

 

Saturn je već neko vreme direktno na Jeleninom Mesecu (od 2020. u istom znaku, a sada u konjunkciji, što je veoma teško za podneti), što znači da joj proleće i leto 2022. donose ozbiljnu promenu na privatnom planu. Dalje, od kraja maja 2022. do 5. jula 2022. tranzitni Mars bio je u opoziciji sa njenom Venerom, koja u astrologiji simboliše brak, a Mars preko puta govori o sukobima u partnerstvu, ali je ovaj tranzit bio samo okidač za nešto što se ranije spremalo.

Pročitajte: NAJVAŽNIJI DAN u porodici Tošić Karleuša: Atina i Nika su donele odluku s kim žele da budu, sve objavile na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

Jelenino polje ljubavi je u Škorpiji. Ona kad voli zaista voli. Do daske. Međutim, ovde u tranzitu
imamo Južni čvor ‒ Ketu u Škorpiji, dakle, dolazi do distanciranja i gubitaka na polju ljubavi. Imali
smo i pomračenja 30. aprila i 16. maja 2022, baš u ovom njenom polju, što znači kraj jedne životne faze.

Pročitajte: Ćerke Jelene i Duška spremne za prvi dan škole: Definitivno više nisu deca, Atina ima novu boju kose i novi stil (FOTO)

Instagram

 

Uz to, ona je Lav sa Suncem u Lavu. Sunce predstavlja supruga. Od početka 2022. Saturn je krenuo u direktnu opoziciju na njeno Sunce. Drugim rečima, usled ranijih okolnosti dolazi do distanciranja, prekida i rušenja odnosa sa partnerom.

Sudbina Jelene Karleuše je da se ponovo spoji sa Duškom

U uporednom Jeleninom i Duškovom horoskopu, što je posebna vrsta analize (sinastrija), imamo konjunkciju Venere i Ketua. To znači da su njih dvoje karmički partneri, što će reći da su verovatno bili u braku u nekom od prethodnih života, i da sada, u ovom životu, završavaju započeto. Na samom početku njihovog poznanstva oni su se „prepoznali“, oduševili sličnostima, iako su dva različita temperamenta, ona je Lav, a on Jarac. Strasti su ovde bile veoma dominantne i naglašene. Ali, ova konjunkcija nosi i bol, razočaranja, izdaju i dugo trpljenje (obe ili samo jedne strane).

Pročitajte: Nije bio uz ćerke za rođendan: Konačno otkriveno gde je Duško Tošić, svi se pitaju hoće li se uopšte vratiti kući (foto)

Instagram

 

Za sada, tokom 2023. Jelena će se posvetiti sebi i svojim planovima. Sledi joj velika ekspanzija na polju karijere do kraja 2024. godine. Ali ljubav će biti u drugom planu. Ako se neko i pojavi u naredne dve, tri godine, biće to odnos sa slabim potencijalom za trajanje. Nešto trajnije i stabilnije može se desiti od kraja 2024. Inače, ona u ljubavi voli dinamiku, ali i dozu slobode, u smislu da je druga strana ne guši i da joj dozvoli da se kreativno i bez stega izrazi.
Čak se može desiti još jedna beba, ali nešto kasnije, oko njene 48 godine.

Astrolog Helena Cupać

Komentari (0)

Loading