Celebrity News

TUGA I NEVERICA! Dom Siniše Mihajlovića ponovo zavijen u crno: Arijana potvrdila užasne vesti, pristiže saučešće (FOTO)

Tuga Arijane Mihajlović razara srce udovice slavnog fudbalera

TUGA I NEVERICA! Dom Siniše Mihajlovića ponovo zavijen u crno: Arijana potvrdila užasne vesti, pristiže saučešće (FOTO)

Iz dana u dan tuga Arijane Mihajlović sve je veća. Udovica proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića neutešna je i ne krije da joj bol za sportistom razara dušu. Ponadala se Arijana da će nakon prvog ciklusa hemoterapija njenom suprugu biti bolje, sve je ukazivalo na to da će još dugo godina provesti kraj nje, nažalost obrt sudbine je bio takav da je vrlo mlada ostala bez najveće ljubavi i podrške u životu, svoga Siniše.

Pročitajte: Voleću te večno: Supruga Siniše Mihajlovića SLOMILA svima srca objavom iz Italije, u komentarima se nižu poruke podrške

 

 

Taman što se teška srca od emotivnog izabranika oprostila, nova nesreća zakucala je na Arijanina vrata. Naime, njen voljeni ujak takođe je preminuo o čemu je ona obavestila pratioce na "Instagramu". Uz fotografiju na kojoj pozira sa omiljenim rođakom, autoritetom i zaštitnikom udovica Siniše Mihajlovića napisala je:

- Počivaj u miru moj voljeni ujače- nakon čega su usledile poruke saučešća.

Pročitajte: Arijana Mihajlović oduševila Srbiju: Njena božićna čestitka će vas rasplakati FOTO

Instagram

 

Tuga Arijane Mihajlović spletom okolnosti umnožena je, a zahvaljujući porodici, najpre osmehu unuke, ona uspeva da nastavi dalje i bori se kako za sebe tako i za svoje naslednike.

Komentari (0)

Loading