Celebrity News

Voleću te večno: Supruga Siniše Mihajlovića SLOMILA svima srca objavom iz Italije, u komentarima se nižu poruke podrške

Autor: | 08/11/2022

Supruga Siniše Mihajlovića ne krije veliku ljubav prema slavnom sportisti

Voleću te večno: Supruga Siniše Mihajlovića SLOMILA svima srca objavom iz Italije, u komentarima se nižu poruke podrške

Fotografija iznad ukazuje vam kako legenadarni fudbaler i trener Siniša Mihajlović izgleda danas nakon dugotrajne, višestruke i iscrpljujuće borbe sa leukemijom u kojoj, što je najvažnije, odoleva i vešto istrajava. Ali ono što je nedavno objavila supruga Siniše Mihajlovića na društvenim mrežama podseća na neke bolje dane kada su oboje bili znatno mlađi i pre svega zdraviji.

 

 

Fotografija, međutim, nije postavljena kako bi podsetila na to već na veliku ljubav koju decenijama unazad gaje supruga Siniše Mihajlovića i bivši sportista koji je do pre dva meseca bio trener tima "Bolonja" a sada je na profesionalnoj pauzi dok bije zdravstvenu bitku. Opis koji je supruga Siniše Mihajlovića stavila uz sliku najbolje opisuje njihove prioritete.

- Ljubav je nešto večno, njen izgled može da se promeni ali suština ostaje ista - napisala je Arijana Mihajlović na italijanskom jeziku, a usledile su mnoge poruke podrške Sinišinom i njenom braku.

Pročitajte: Prvi susret Siniše Mihajlovića sa vanbračnim sinom kida dušu! Nakon 11 godina Marko konačno u zagrljaju oca (FOTO)

 

 

Supruga Siniše Mihajlovića objavljivala je u poslednje vreme i neke novije fotografije koje otkrivaju da je njen muž danas vidno mršaviji, lice mu je upalo, ali makar s njega nikada ne izostaje prepoznatljiv osmeh za koji mnogi veruju da je najveći razlog zbog kojeg Miha sve svoje bitke završava pobedom.

Komentari (0)

Loading