Celebrity News

Ova rana nikada neće zarasti! Slađa Alegro potvrdila STRAŠNE vesti o smrti, ostala je bez svog zaštitnika! Svi joj pružaju podršku (FOTO)

Tuga Slađe Alegro velika je

Ova rana nikada neće zarasti! Slađa Alegro potvrdila STRAŠNE vesti o smrti, ostala je bez svog zaštitnika! Svi joj pružaju podršku (FOTO)

Zahvaljujući svom optimizmu, harizmi, talentu za scenu i glasu koji dotačinje najskrivenije delove duše Slađa Alegro postala je jedno od omiljenijih estradnih lica. Uvek se za njene koncerte traži karta više, gde god da nastupa odlična je atmosfera, a gotovo nijedno slavlje ne može da prođe bez njenih dobro poznatih hitova. Emocija je ono što pevačicu pokreće. Lepa, pa i ona manje lepa osećanja vezana za bolna iskustva doprinose njenom boljem izražaju na sceni. Tuga Slađe Alegro prisutna je u svakom stihu estradne umetnice što publika oseća i uzvraća joj.

Pročitajte: Prepolovila se! Slađa Alegro otkriva kako je smršala: Tajna je u jednom triku

Printscreen instagram

 

Momenat koji je popularnu pevačicu u tom pogledu definisao, zauvek obeležio i uneo dozu zrelosti i sete u njen pogled, pa i glas svakako je smrt oca. Nikada se Slađa nije oporavila od preranog odlaska voljenog roditelja. Retko kada o toj životnoj etapi javno govori, a kada to ipak i učini razgovor ne može da prođe bez suza.

- Gubitak oca za mene je najteži trenutak u mom životu. Kada ostanete bez roditelja, ta tuga ne može ni sa čim da se meri. Čini vam se da izgubite deo sebe koji se više nikada neće vratiti. I zaista je tako. Ta praznina se nikada ne popuni i ta rana ne zarasta. Najradije biste vratili vreme, a onda shvatite da morate da naučite da živite s tim. Živite od uspomena, sećanja i priča. Moj otac je bio neopisivo ponosan na mene, na moj uspeh, na ono u šta sam izrasla. Još se trudim da ga ne obrukam, i dalje mu pokazujem šta sve mogu. Znam da sve vidi i čuje i da bi mi za sve što sam postigla rekao: "Bravo, sine" - ispričala je ranije estradna umetnica, koja se pre par dana ponovo kroz plač prisetila najvećeg životnog oslonca.

- Svaki dan je neki trenutak kada bih ja volela da je moj otac tu, da isprati ceo naš život. Pogotovo što bio je žao što nije sreo Milu nikada, da vidi kako unuci rastu. To su neki momenti koje je ne moguće sakriti, nemoguće je da nisu tu. Ja znam da svako od nas ima nekoga ko mu fali. Ja sam po prirodi katastrofalna, što se emocije tiče i svega, onda s druge strane imam sreću da se bavim ovim poslom, pa kažem da je to izduvni ventil, kada imaš taj momenat da se prazniš, a onda opet ja sve kroz muziku preživljam. Sve te neke pesme me sete na njega, sete me situacije, trenuci. Njegove neke šale, bio je neizmerno duhovit, a opet s druge strane i nerčik, ja sam povukala njegovu tu blesavu stranu - zaključila je Slađa.

Pročitajte: Muž Slađe Alegro glavna tema u medijima, pevačica šokira: Žene, pazite za koga se udajete

Printscreen instagram

 

Kada tuga Slađe Alegro pređe granice i teško joj je da se suzdrži kao što se sada dogodilo u intervjuu pevačica utehu traži u pesmi, ali prevashodno zagraljajima ćerke Mile i supruga Zorana.

 

 

Komentari (0)

Loading