Celebrity News

Lazar Ristovski uslikan sa duplo mlađom koleginicom! Maze se pred svima, Danicu će ovo dotući (FOTO)

Lazar Ristovski nakon razvoda na meti je medija

Lazar Ristovski uslikan sa duplo mlađom koleginicom! Maze se pred svima, Danicu će ovo dotući (FOTO)

Nije se mnogo Lazar Ristovski nakon razvoda od koleginice Danice Ristovski pojavljivao u medijima. Još manje je na temu razlaza želeo da priča, ipak radoznali mediji nisu odustali od namere da saznaju šta je tačno dovelo do kraha braka.

Pročitajte: Naravno da je on KRIV: Konačno otkriven razlog RAZVODA Danice i Lazara Ristovskog, cela porodica u šoku

Ata Images

 

Budući da se protekle godine u najvećoj meri glumac posvetio poslu, dosta je radio i vreme provodio pred kamerama o njegovom slobodnom vremenu gotovo ništa se nije saznalo, te su stoga i detalji razvoda još uvek ostali tajna. 

Pročitajte: Stvari iz prošlosti su stale između njih! Otkriveno kakav zapravo odnos Lazar Ristovski ima sa snajom, poznatom glumicom (FOTO)

Boško Karanović

 

Sijaset novih projekata Lazar Ristovski nakon razvoda je iznedrio, između ostalog, tu je serija "Drim trim", ali i "Tunel" koja se tiče kriminalnog miljea. Povodom pomenutih profesionalnih poduhvata, u kojima se dokazao kao reditelj, Ristovski je nanizao isključivo pozitivne kritike, a brojni obožavaoci u iščekivanju su još noviteta od dramskog umetnika kojeg su zavoleli u filmovima "Pad u raj", "Bumerang", "Belo odelo", "Tito i ja"... a tu je i nešto novije ostvarenje, takođe mnogima omiljeno "Dnevnik mašinovođe" kojeg su gledaoci Klasik televizije mogli nedavno da se prisete.

Pročitajte: Ko se zadnji smeje... Danica Ristovski posle bračnog kraha krije privatnost, evo gde i s kim provodi vreme (foto)

 

 

U jednom od kadrova Ristovski se našao sa glumicom Ninom Janković, koja ga nežno miluje po licu dok mu govori da je lep. Ovaj insert naveo je sve one koji ovo ostvarenje do sada nisu uzimali u obzir da ga pogledaju.

Komentari (0)

Loading