Celebrity News

SEKINA BOLEST postala vidljiva i više ne može da se krije, izdala saopštenje! Proći će i vratićeš se jača, poručuju očajni fanovi

Zdravstveno stanje Seke Aleksić zabrinulo njene fanove

SEKINA BOLEST postala vidljiva i više ne može da se krije, izdala saopštenje! Proći će i vratićeš se jača, poručuju očajni fanovi

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima sa prvim danima Nove godine zvanično je najavila svoj novi album i obradovala publiku koja je željno iščekivala njen večerašnji nastup, međutim zdravstveno stanje Seke Aleksić nije dobro, te je zbog toga ona morala da razočara verne fanove.

Iako važi za pevačicu koja je svom poslu veoma posvećena, radi punom parom, a njeni nastupi obaraju sve rekorde posećenosti, nastup u jednom beogradskom klubu koji je bio planiran za večerašnji doček srpske Nove godine, morao je biti otkazan.

Folk diva dala je sve od sebe da ozdravi kako ne bi morala da razočara svoju publiku, ali joj to nije pošlo za rukom, nakon čega je odlučila da se oglasi putem "Instagrama":

Pročitajte: Godinama je želela i čekala i danas je Seka konačno objavila PREDIVNE VESTI! Ovo je njena NOVA BEBA (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- Ćao dragi moji, večerašnji nastup  u Beogradu se nažalost mora otkazati zbog zdravstvenih razloga. Moje glasnice, kao što čujete, nisu u najboljem redu. Pokušala sam da ih ozdravim kako bih mogla da zablistam, ali nažalost u tome nisam uspela. Nadam se da ćemo se družiti nekom drugom prilikom u Beogradu. Hvala puno svima, i izvinjavam se što nažalost moramo da otkažemo večerašnji nastup - ovim rečima obratila se ljudima koji su želeli da uz njene hitove uživaju čitavu noć, a imajući u vidu da je u pitanju zdravstveno stanje Seke Aleksić te da je razlog opravdan, njoj na ovom potezu niko nije zamerio, te su joj mnogi poželeli brz oporavak i povratak na binu.

 

Komentari (0)

Loading