Celebrity News

Godinama je želela i čekala i danas je Seka konačno objavila PREDIVNE VESTI! Ovo je njena NOVA BEBA (FOTO)

Sinovi Seke Aleksić ponos su pevačice i najveći uspeh

Godinama je želela i čekala i danas je Seka konačno objavila PREDIVNE VESTI! Ovo je njena NOVA BEBA (FOTO)

Da li su i koliko sinovi Seke Aleksić, Jovan i Jakov bili dobri i poslušni u 2022. godini govori činjenica da im je pevačica uveliko pazarila poklone i smestila ih ispod jeke. Prvog dana u godini u jutarnjim časovima, kao i svake godine, mališani estradne umetnice otvoriće darove koje im je ponosna mama namenila, a nije tajna da će u dogovoru sa tatom Veljkom Piljkićem i oni njoj prirediti poneko iznenađenje, što je već postala porodična tradicija. 

Pročitajte: Suze radosnice u Sekinom oku i to samo što je rekla da odustaje od vantelesne: Objavila fotografiju na Instagramu, svi plaču i čestitaju

Andreja Damnjanović

 

Ne sumnjamo da će Seka od svojih momaka dobiti predivne darove, ipak čini se da je najveću novogodišnju želju ona sama sebi ostvarila i to par dana pred doček. Naime, već duže vreme vlasnica brojnih muzičkih hitova radila je na kolekciji odeće, koju je danas premijerno prezentovala putem njenog i oficijalnog "Instagram" profila brenda "555". Kreacije pod nazivom "Stage" pretežno su od lateksa, tu ima pantalona, suknji, majica i korseta, koje je Seka u ulozi modela sve sama prezentovala.

Pročitajte: Nikad ponosnija mama: Ovako letuje Seka Aleksić, Jakov i Jovan su baš porasli (foto)

 

 

Suprug i sinovi Seke Aleksić ponosni su na pevačicu i njen novi poslovni potez, koji će ne sumnjamo biti uspešan jednako koliko je i njena muzička karijera. Ovo je samo početak nečega lepog i unikatnog, a veruje se da će Aleksićeva tek publici predstaviti novitete.

Komentari (0)

Loading