Celebrity News

MOJA BORBA za koju niko do sada nije znao: Dragana Džajić progovorila o braku sa bratom Ane Ivanović i o strahu za dete

Dragana Džajić intervju je dala o najvažnijoj životnoj ulozi

MOJA BORBA za koju niko do sada nije znao: Dragana Džajić progovorila o braku sa bratom Ane Ivanović i o strahu za dete

Boško Karanović

Ako je ikada uopšte bilo sumnji u vezi s odnosom koji Dragana Džajić (30) neguje sa slavnom zaovom Anom Ivanović, samo slušajte poznatu dizajnerku i već tri godine ponosnu mamu kako govori o kozmetičkom brendu koji je bivša teniserka nedavno pokrenula. Nedavno održana promocija istog bila je ujedno prilika za razgovor sa Draganom koja je srećna zbog uspeha sestre svog supruga Miloša ali nam isto tako otkriva i mnoge načine na koje je i ona sama napredovala tokom minulog perioda, pre svega u pogledu majčinstva koje joj je sve od rođenja dečaka Vida potpuno okrenulo svet naglavačke i, naravno - nabolje. Nije da ta najvažnija uloga ima mnogo loših strana, ali Dragana je prilično iskrena dok razgovaramo o ovoj temi pa priznaje da su neke druge stvari u njenom životu tokom prethodne tri godine morale da stoje po strani.

Pročitajte: Unutrašnjost njihovog porodičnog gnezda se dobro čuva: Zavirite u dom Dragane Džajić i Miloša Ivanovića (FOTO)

- Često umeju da me iskritikuju kako previše vremena provodim sa svojim detetom, valjda je to i očekivano, znate moju priču, znate da sam ga malo teže dobila. Zato nisam želela da koristim preveliku pomoć sa strane, naročito u vidu dadilja, iako priznajem da bi mi sada dobro došle jer je Vid veoma nestašan trogodišnjak. Istina je da čak i nakon porođaja život teče dalje, da se treba posvetiti i drugim obavezama, ali ja sam baš puno bila sa svojim detetom, sve dok nije krenuo u vrtić. Zato mi je sada teško da odgovorim na to čiju sam pomoć najviše imala jer sam najviše toga odradila sama, ali podrazumeva se da su povremeno priskakale bake i deke i naravno da sam im mnogo zahvalna, iako sam ja najviše toga iznela - rekla nam je Dragana, a kako je ocenila supruga Miloša Ivanovića u ulozi oca saznajte u videu iznad.

Komentari (1)

Loading
Mara

20:30 15.01.2023

Koja je delatnost rada ove 2 osobe sem sto zive na racun prezimena Ivanovic i Dzajic. Kome su interesantni ovi paraziti, osobito madam iz silikobske doline. Sfa su kvaliteti? Cime motivisu nas koji citamo ovo. Uozbiljite se plz