Celebrity News

Ražnatovići na ponoćnoj liturgiji: Trudna Bogdana blista, svi gledaju šta je to Ceca obula (FOTO)

Ceca Ražnatović na Božićnoj liturgiji prisutna je svake godine

Ražnatovići na ponoćnoj liturgiji: Trudna Bogdana blista, svi gledaju šta je to Ceca obula (FOTO)

Ata Images

Pravoslavni vernici danas proslavljaju Božić, rođenje Isusa Hrista uz tradicionalni pozdrav: Mir Božji, Hristos se rodi - Vaistinu se rodi. Najradosniji hrišćanski praznik prati niz lepih običaja kao i bogata trpeza, liturgije se u gradovima širom zemlje služe u ponoć, a najveća balkanska zvezda sinoć je sa porodicom dočekala Božić u Hramu Svetog Save u Beogradu. Naime, među brojnim hrišćanima koji su u ponoć primili pričest, bila je i Ceca Ražnatović na Božićnoj liturgiji koja kao i svake godine za veliki praznik, posti i pričeščuje se.

Pročitajte: Stomak do zuba! Bogdana Ražnatović blista kod svekrve na slavi, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Ata Images

 

 

 

 

Ceca je poznata po tome što je veliki vernik, što je prenela i na članove svoje porodice. U njenom domu tradicionalno se obeležavaju praznici, a pevačica u ovim prilikama često ističe kako su zdravlje, sreća i radost najbitnije u životu.

 

 

- Cela porodica posti 12 godina, sve postove u godini, naravno i u toku nedelje sredom i petkom isto postim. I to je naš način život - rekla je Ceca, pa dodala da je jako ponosna jer se dosta mladih okreće veri i tradiciji:

Pročitajte: Sve me boli - Pogledajte kako Ceca izgleda posle teške operacije od osam sati (FOTO)

ATA Images

 
 

- Bogu hvala vidim da u hramu ima dosta mladih ljudih koji se okreću pravoslavlju, našoj veri, da je poštuju i to je divno za videti. Nijedna vera ne propagira mržnju i rat, svaka vera propagira mir, slobodu, ljubav...

Pročitajte: Ceo grad priča o Cecinom bivšem - Nekad jedan od najzgodnijih momaka u Srbiji, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

Ata Images

 
 

- Kažu kakve su ti misli takav ti je život, ako svoj život postavljaš na negativnim osećanjima ne možete da očekujete da će vam se pozitivne stvari dešavati. Treba da budete optimisti u životu, priželjivati dobro, radovati se dobrom, pružati ljudima dobro, i očekujte dobro, mislim da nije teško - rekla je Ceca, prenosi Blic.

Ceca Ražnatović na Božićnoj liturgiji Liturgiju koju je služio patrijarh Porfirije uz sasluženje vikarnih episkopa Alekseja i Dositeja i brojnog sveštenstva, pojavila se u pratnji porodice, sina Veljka, trudne snaje Bogdane i unuka Željka kao i sestre Lidije i njene ćerke Helene.

Pročitajte: Uhvaćena u zanosu - Evo ko je muškarac sa kojim je Ceca uslikana kako se ljubi, šokiraćete se (FOTO)

Ata Images

 

Ata Images

 

Balkanska diva povodom svečane ceremonije ponela je elegantnu sivu odevnu kombinaciju koju je upotpunila šeširom u istoj nijansi, jarko crvenim čizmama i elegantnom torbicom. Kosu je pokupila u diskretnu punđu, a na usnama je imala vatreno crveni karmin.

Ata Images

 

Komentari (2)

Loading
Lola

11:05 07.01.2023

Aman... Pa zar na pričest sa karminom??? Pa ova lici na Stalonijevu majku (botoks baba)

Madalena

18:43 20.01.2023

Mene zanima da li je bila vernik i 1982 godine. Dodje na liturgiju, pozove bulumentu fotografa i od Bozije sluzbe prave cirkus. Pogotovo sto vuku detesce koje treba da spava vec u devet. Balkanska diva? Mozda u vasim primitivnim mozgovima. Ako vam je ona diva onda sigurno niste culi za Mariju Kalas. Ono - Balkan pa Grcka, i to.