Celebrity News

Porodila se Bojana Rodić: Tata Šijan odabrao ime koje će vas iznenaditi simbolikom (FOTO)

Porodila se Bojana Rodić i na svet donela zdravog dečaka

Porodila se Bojana Rodić: Tata Šijan odabrao ime koje će vas iznenaditi simbolikom (FOTO)

Dom pevačice Goce Božinovske postao je danas bogatiji za još jednog člana. Supruga Mirka ŠijanaBojana Rodić se porodila, te će sada članovima porodice pored malog Zorana, koji je postao stariji brat, svakodnevnicu ulepšavati još jedan preslatki dečak.

Najlepše vesti podelila je na "Instagramu" Mirkova sestra Zorana koja je objavila Bojaninu fotografiju i napisala: "Bravo, snajka. Rodio se Vukan", a zatim je i ponosni tata svoje emocije iskazao na ovoj društvenoj mreži:

Pročitajte: Da li vam je lepša od Bojane? Bivša devojka Mirka Šijana se oglasila prvi put posle njegove svadbe, internet gori (FOTO)

Instagram

 

Rodio se Vukan Šijan. Volim te - napisao je svojoj supruzi koja ga je po drugi put učinila najsrećnijim čovekom na svetu.

Ime Vukan je starosovenskog porekla i u vreme kada se verovalo da imena imaju magijsko dejstvo, dečaci su dobijali ime Vuk ili Vukan da bi roditelji zastrašili “zle duhove” imenom potomstva i tako ga sačuvali od bolesti i svega lošeg.

Ponosna baka Goca Božinovska potvrdila je da je dobila još jednog unuka i to na svoj rođendan.

Pročitajte: Vila Goce Božinovske satkana je od zlata! Pogledajte u kakvom luksuzu se baškari Šijanova žena Bojana Rodić (FOTO)

Instagram

 

- Da, postala sam baka! Oni su moja dva zmaja! I beba i mama su odlično. Dobila sam unuka na svoj rođendan, presrećna sam! Valjda sam čista pred Bogom. pa sam dobila ovu nagradu - rekla je Goca ne skrivajući emocije.

Inače, pevačica je ranije za medije izjavila da je Bojani danas termin, a za naslednika je sve spremno u rodnoj kući u Surčinu.

- Čekamo sada drugu bebu, preokupirani smo time. U ponedeljak stiže beba. Proletelo nam je, ne možemo da verujemo da stiže još jedna beba. Samo da Bog da da sve bude dobro. Gledam maksimalno da poštedim Bojanu, da ne diže dete, da se ne opterećuje, ipak je ostalo još samo nekoliko dana... Bojana se drži super, njoj se skoro i ne vidi da je trudna. Ma ona je zmaj. Nije lenja žena, ide, diže, sve radi... A onda razmišljam, pa i ja sam takva isto bila. Moja snajka je žena zmaj, da sam je ja borala, ne bih je takvu našla. Lepa, zgodna, sposobna, vredna, prava majka... Domaćica i lepotica! Stvarno nemam zamerke, a ako se ja pitam kao svekrva, sve je super stvarno - poručila je pevačica za Pink.rs.

 

Komentari (0)

Loading