Celebrity News

Da li vam je lepša od Bojane? Bivša devojka Mirka Šijana se oglasila prvi put posle njegove svadbe, internet gori (FOTO)

Bivša devojka Mirka Šijana sada živi punim plućima

Da li vam je lepša od Bojane? Bivša devojka Mirka Šijana se oglasila prvi put posle njegove svadbe, internet gori (FOTO)

Sin pevačice Goce Božinovske, nedavno je izgovorio sudbonosno „da“ svojoj izabranici Bojani Rodić sa kojom ima sina Zorana, a porodični dom uskoro će postati bogatiji za još jedno člana. Upoznali su se preko Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane, Bojanine rođene sestre te je ljubav planula, a njih dvoje otpočeli su romansu koja je krunisana brakom. Imajući u vidu da je oduvek važio za velikog zavodnika i miljenika nežnijeg pola ne čudi činjenica da su lepe žene često uživale u njegovom društvu, a bivša devojka Mirka Šijana o kojoj se u javnosti malo zna, prava je lepotica.  

Naime, pre sadašnje supruge Bojane, Šijan je bio u vezi sa Oljom Radoičić, koju mnogi porede sa Rodićevom te se često mogu čuti komentari o neverovatnoj sličnosti naročito zbog duge, tamne kose i atraktivnog stila odevanja.

Pročitajte: Vila Goce Božinovske satkana je od zlata! Pogledajte u kakvom luksuzu se baškari Šijanova žena Bojana Rodić (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

 

Olja je veoma aktivna na društvenim mrežama i može se pohvaliti zavidnim brojem pratilaca, a po njenim objavama reklo bi se da je veliki ljubitelj mode, da život živi punim plućima i da uživa u druženju i egzotičnim putovanjima.

Pročitajte: TRUDNA JE! Veljko i Bogdana presrećni, upravo smo dobili potvrdu (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

 

Mirko je sa ovom lepoticom bio u dugogodišnjoj vezi, a nakon raskida u Bojani je pronašao svoju srodnu dušu i uplovio u miran porodični život.

Komentari (0)

Loading