Celebrity News

TRUDNA Goca Božinovska, voljeni joj drži ruku na stomaku: Fotografija uzburkala društvene mreže

Autor: | 21/12/2022

Trudna Goca Božinovska blista, a na liniji joj mnoge dame zavide

TRUDNA Goca Božinovska, voljeni joj drži ruku na stomaku: Fotografija uzburkala društvene mreže

Zasigurno jedna od najvećih, gotovo filmskih ljubavnih priča jeste ona koja se dogodila pevačici Goci Božinovskoj i pripadniku beogradskog podzemlja devedesetih godina, Zoranu Šijanu. Ljubav na prvi pogled planula je na letovanju u Crnoj Gori 1989. godine, posle susreta na plaži otišli su na večeru, a kako prilikom rastanka nisu razmenili brojeve, Zoran ju je znajući da se sa odmora vraća tri dana kasnije sačekao na aerodromu da bi je nakon dva dana zaprosio. Ipak, iako se nikada nisu venčali, voljena od svog partnera blistala je, a posebno u najlepšem periodu života kada je bila trudna Goca Božinovska, čemu svedoči i jedna od retkih fotografija.

Naime, na ljubavnu priču svojih roditelja, Zorana, Gocina i Šijanova ćerka prisetila se putem "Instagrama" objavivši fotografiju srećnog para nastalu 1992. godine na Svetom Stefanu.

- U jednoj slici život. Naravno ja kod bake, Mirko Šijan se ne vidi jer je u stomaku - napisala je Zorana u opisu fotke na kojoj trudna Goca Božinovska pozira u zagrljaju čoveka svog života i time raznežila mnogobrojne pratioce.

Pročitajte: Žena koja joj je uništila život - Ovo je najbolja drugarica Goce Božinovske zbog koje je Šijan ostavio nju i decu (FOTO)

Instagram

 

Gocina i Zoranova bajka ipak, završila se neverstvom. Šijan je poslednje godine svog života proveo s Gocinom najboljom drugaricom i komšinicom Goranom, sa kojom je dobio sina, da bi ubrzo nakon toga šampion Evrope u kik-boksu smrtno stradao. Zoran Šijan ubijen je 27. novembra 1999. u Beogradu na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića kada je stao na crveno svetlo na semaforu. Imao je samo 35 godina, a njegova likvidacija do danas nije razjašnjena, dok se o motivima samo spekuliše.

Pročitajte: Tajna ljubav Goce Božinovske - Pored Šijana i Žapca, ovaj muškarac je osvojio njeno srce, fotografija će vas šokirati

printscreen

 

Božinovska i danas često ističe da je Zoran Šijan bio njena najveća ljubav, pa je zbog njega u jednom periodu napustila i estradu. Kako on nije voleo da se bavi pevanjem, Goca se povukla i sedam godina nije uzela mikrofon u ruke, a tek nakon što su se rastali, vratila se svom poslu. Žestoki momak sa beogradskog asfalta, po pevačicinim rečima, ipak je bio čovek velikog srca i požrtvovan otac, a njihova ljubav u svakom smislu fatalna.

Komentari (1)

Loading
PERLEZ

10:24 22.12.2022

Kako je RUZNA na ovoj slici.Nije ni cudo sto te ostavio.