Celebrity News

Milica Mandić pokazala trudnički stomak: Koliko joj samo lepo stoji, suprug se ne odvaja od nje (FOTO)

Trudna Milica Mandić blista

Milica Mandić pokazala trudnički stomak: Koliko joj samo lepo stoji, suprug se ne odvaja od nje (FOTO)

Tek što je obavestila javnost da je trudna, Milica Mandić objavila je i prvu fotografiju koja svedoči njenom blagoslovenom stanju i to iz sale za vežbanje. Mada će kroz par meseci postati majka dvostruka olimpijska šampionka nije prestala sa treninzima. Odlučna je lepa sportiskinja da ne odustaje od treninga bar dok joj ginekolog koji vodi njenu trudnoću ne kaže suprotno.

Pročitajte: Manje od godinu dana od venčanja radosna vest konačno stigla u dom Milice Mandić: Čestitke samo pljušte, muž presrećan(FOTO)

Instagram

 

Za sada joj vežbanje u drugom stanju izuzetno prija, po svoj prilici godi i bebi, što dalje vodi do zaključka da ni druge navike Milica nije mnogo korigovala. Loših navika ona doduše ni nema. Budući da se od svoje 11 godine bavi tekvondoom, pre toga je trenirala fudbal i uvek se pridržavala adekvatne ishrane, zahvaljujući kojoj nikada nije imala oscilacije u kilaži, pretpostavlja se da će u tom smeru ona i sada nastaviti, s nadom da beba neće imati posebne zahteve i da joj neće doneti mnogo muka kada je reč o jutarnjim mučninama. 

Pročitajte: Milica Mandić čeka bebu, objavila snimak ultrazvuka i zanimljivu poruku VIDEO

Instagram

 

Trudna Milica Mandić i njen suprug Marko Đuričić nestrpljivi su da naslednika ili naslednicu priviju na grudi, a tekvondo prvakinja u šali je kazala da će dete čim malo poraste dati na omiljeni sport. Za sada ona uživa u svakom momentu blagoslovenog stanja, čemu svedoči osmeh koja ona ne skida sa lica.

Komentari (0)

Loading