Celebrity News

Manje od godinu dana od venčanja radosna vest konačno stigla u dom Milice Mandić: Čestitke samo pljušte, muž presrećan(FOTO)

Trudna Milica Mandić - vest je koja izaziva radost i osmeh na licima dragih ljudi tekvondo prvakinje, ali i njenih brojnih fanova

Manje od godinu dana od venčanja radosna vest konačno stigla u dom Milice Mandić: Čestitke samo pljušte, muž presrećan(FOTO)

Otkako je u septembru olimpijska šampionka u tekvondou odlučila da se svom izabraniku zakune na večnu ljubav spekulacije sa naslovom "Trudna Milica Mandić" po portalima ne prestaju. Vrlo često one nastaju iz opravdanih razloga, a na osnovu pojedinih objava tajnovite sportistkinje, koja vrlo oprezno radosne vesti deli sa pratiocima, što delimično medije i javnost dovodi u zabludu. Najčešće pak do pisanja i pričanja na pomenutu temu dolazi jer svi željno iščekuju da se Milica i njen suprug Marko Đuričić ostvare u ulozi roditelja.

Pročitajte: Radost bračnog para je nemerljiva! Porodica postaje veća, na adresu Milice Mandić čestitke ne prestaju da stižu (FOTO)

 

 

Jučerašnji post na "Instagramu" lepe tekvondo prvakinje još jednom je doveo do zaključka da je trudna Milica Mandić. Naime, lepa sportistkinja objavila je fotografiju sa mužem na kojoj oboje ne skidaju osmeh sa lica, a uz brojne emotikone i izlive emocija na slici krenule su i medijske spekulacije na temu blagoslovenog stanja.

Pročitajte: "IMAM NEKOGA S KIM DELIM SVE": Ovo je muž Milice Mandić za kojeg se udala prošle nedelje, dame joj najviše zavide zbog OVOGA (FOTO)

Instagram

 

Istina je da Milica ima razlog da slavi a još uvek ne ono što se željno iščekuje, da postane majka, već godišnjicu od početka veze sa Markom. Devet godina je prošlo od prvog poljupca koji je uputila izabraniku, što su zajedno proslavili na letovanju.

- Devet godina kasnije - napisala je Milica u opisu slike sa Mikonosa.

 

 

Komentari (0)

Loading