Celebrity News

ČESTITAMO, MAMA: Milena i Frano Lasić prelepom fotografijom i vestima obradovali porodicu i prijatelje, ona SIJA kao u prvoj trudnoći

Brak Frana i Milene Lasić jedan je od onih za primer

ČESTITAMO, MAMA: Milena i Frano Lasić prelepom fotografijom i vestima obradovali porodicu i prijatelje, ona SIJA kao u prvoj trudnoći

Boško Karanović

Od prvog momenta veza, a zatim i brak Frana i MIlene Lasić bili su pod pudnim okom medija. Mnogima je intrigantna bila velika razlika u godinama među skladnim supružnicima, kao i činjenica da su glumčeva deca iz prvog braka sličnih godina kao njegova nova izabranica. Svašta se, pre nego što je sin stigao na svet, moglo pročitati na konto zaljubljenog para, ipak čini se da je vreme poslužilo kao odlučujući, lekoviti faktor te se danas o glumcu i umetnici govori samo iz ugla divljenja.

Pročitajte: Rastali se Frano Lasić i Milena Matić: Niko se nije nadao, odlučila je da će SAMA

Uprkos brojnim negativnim predviđanjima s početka, Milena i Frano ostali su zajedno, a  čini se da je iz dana u dan njihova ljubav samo jača. Najdivnije emocije oni su preneli na svog mezimca Nikolasa, ne zapostavljajući pritom jedno drugo. Uživaju u iznenađenjima i malim stvarima koje svakodnevno međusobno priređuju, a jedan od takvih gestova priredio je glumac svojoj supruzi i nedavno.

Pročitajte: Sreću je pronašao u četvrtom braku s 30 godina mlađom: Ovako su Frano i Milena Lasić izgledali na svom romantičnom venčanju

Mirko Tabašević

 

Naime, Milena je pre par dana obeležila 37. rođendan a ko bi joj drugi kupio najlepši poklon ako ne Frano, koji osim što je talentovan za glumu i pesmu obožava i da kuva. Milena se pohvalila prekrasnom tortom koju su krasile svećice sa rednim brojem 37. i buketom predivnih narandžastih ruža a ispod je napisala:

- Juče mi je bio 37. rođendan, kad pre? Godine lete, nisam više dete.

Pročitajte: Mali anđeo kovrdžave kose: Frano Lasić i Milena prvi put u javnosti sa sinom, na koga vam liči ovaj preslatki dečak? (FOTO)

 

 

 

Brak Frana i Milene Lasić definitivno je jedan od najlepših na javnoj sceni, a po svoj prilici takav će i ostati jer supružnici ulažu sve u svoj odnos i ništa ne prepuštaju slućaju. Puno razgovaraju, dele obaveze a gaje i veliko razumevanje i poštovanje.

Komentari (2)

Loading