Celebrity News

Mali anđeo kovrdžave kose: Frano Lasić i Milena prvi put u javnosti sa sinom, na koga vam liči ovaj preslatki dečak? (FOTO)

Sin Frana Lasića presladak je mališan

Mali anđeo kovrdžave kose: Frano Lasić i Milena prvi put u javnosti sa sinom, na koga vam liči ovaj preslatki dečak? (FOTO)

Nikolas Lasić, najmađi sin Frana Lasića na svet je došao u novembru 2020. godine, a ponosni otac, koji sa dve prethodne žene ima troje dece Janka, Linu i Luku, ne krije da ga je mališan osvojio već pri prvom pogledu.

Pročitajte: Tri decenije se nagađalo, a sada je istina izašla na videlo: Frano Lasić i Suzana Mančić otkrivaju detalje svoje tajne veze (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Sin Frana Lasića i Milene Lasić izgledom podseća na majku, što je možda i razlog da mu je baš on od sve dece prirastao za srce, a možda je samo u pitanju to što je najmlađi i što ga je umetnik dobio u zrelim godinama, kada bi već unuke trebalo da gaji.

Pročitajte: Kako je Frano Lasić završio na ulici: Potresne fotografije slavnog glumca uzdrmale javnost

Boško Karanović

 

Uprkos tome što uskoro ulazi u osmu deceniju života glumac se potpuno prilagodio nasledniku, koji je vrlo živahan dečak. Nastoji da njegov ritam prati u stopu, tako često oca i sina možemo videti kako zajedno trče, klackaju se, ljuljaju...Tome svedoče i najnovije slike sa porodičnog putovanja u Italiju.

Pročitajte: Zavirite na intimnu proslavu malog Nikolasa: Frano i Milena Lasić sinu proslavili prvi rođendan (FOTO)

Instagram

 

 

Frano i Milena sa mezimcem obilazili su Firencu a Baboli bašta učinila im se kao odlično mesto za igru, tačnije valjanje po travi. Preslatki mališan uživao je u društvu roditelja, posebno u druženju sa glumcem koji je, ne stideći se od prolaznika, radio isto što i on.

Pročitajte: Sreću je pronašao u četvrtom braku s 30 godina mlađom: Ovako su Frano i Milena Lasić izgledali na svom romantičnom venčanju

Instagram

 

 

Mnogi su mogli posvedočiti tome koliko je dramski umetnik i muzičar podetinjio, ali i koliko mu to stanje prija.

Komentari (2)

Loading
Lydia

08:29 30.10.2022

Verovatno se i zene tako ocvali jer su vec podetinjili pa im treba drustvo za igru.