Celebrity News

Prizor iz doma premijerke Brnabić raznežiće i najtvrđa srca: Kako maleni Igor reaguje kad vidi mamu na televiziji (VIDEO)

Sin Ane Brnabić raste u divnog dečaka

Prizor iz doma premijerke Brnabić raznežiće i najtvrđa srca: Kako maleni Igor reaguje kad vidi mamu na televiziji (VIDEO)

Damir Dervišagić/Kurir

Premijerka Srbije Ana Brnabić prva je žena na državnoj poziciji koja je pripadnica LGBT zajednice. Sa partnerkom Milicom Đurić sa kojom je u vezi već dvanaest godina vantelesnom oplodnjom dobila je sina Igora, a ono što je poražavajuće jesta da ona zbog zakona ne može biti upisana kao majka Igora. Međutim, kako kaže, sin Ane Brnabić iako nije njeno biološko dete, ona oseća kao da jeste, te joj za tako nešto ne treba nikakav papir, niti zakon već je dovoljno što je Igor u njenom srcu, a to joj svakako niko ne može osporiti.

Premijerka o svom privatnom životu gotovo nikada ne govori, pa su retki trenuci kada u emisiji ili intervjuu otkrije poneki intimni detalj. Ipak, ovog puta je napravila izuzetak te je pred kraj 2022. godine za Alo.rs dala intervju u kojem je sumirala godinu za nama, odgovarala na mnoga politička, ali i privatna pitanja, a jedna od interesantnijih tema o kojima je govorila bio je i sin Ane Brnabić. Na pitanje kako se osećala kada je nakon položene zakletve u Skupštini sinčić dotrčao do nje rekla je:

Pročitajte: Jedina porodična fotografija konačno pred nama - Anu Brnabić grle partnerka Milica i sinčić Igor, ne kriju emocije

Srđan Stevanović / Getty Images

 
 

- To mi je jedan od najlepših trenutaka u 2022. godini i to je moja snaga. Nije znao šta se tačno dešava, on je suviše mali, ali mislim da je razumeo.On nekada gleda vesti sa mnom tako da sve zna - ispričala je premijerka i otkrila kako maleni Igor reaguje kada je ugleda na TV ekranu.

- Kada gostujem na nekoj televiziji, pokušava da me dozove. I dalje ne razume da ja kada sam na ekranu ne mogu da ga čujem. Vreme brzo prolazi, on će sada skoro 4 godine. I onda pomislite, nemate mnogo vremena da menjate stvari. a morate svaki dan da date sve od sebe. I zato svaki dan pokušavate nešto da učinite da sva deca u Srbiji žive u zemlji na koju mogu da budu ponosni. Čvrsto verujem da danas mladi mogu da budu ponosniji na svoju zemlju nego što su bili pre 10 godina - ispričala je Ana Brnabić detalje koje je malo ko znao. 

Pročitajte: Porodična fotografija premijerke Brnabić sa zimovanja - Mali Igor je presrećan na skijanju, a tek da vidite Aninu partnerku Milicu

Komentari (7)

Loading
Vaska

12:27 18.01.2023

Bolest novog doba jadna nam je Srbija kad je spotovi vode

niki

14:36 18.01.2023

a tek kako ce da se obraduje,kada je vidi iza resetaka!!!

Nes

16:14 18.01.2023

Dirljivo zaista detetu sve najbolje ima dve mame plus "mama tatu"

Mirjana

22:51 18.01.2023

Kako mali Igor reaguje kad vidi mamu na TV. Pitanje: koju mamu? Kako se mama zove?