Celebrity News

Jedina porodična fotografija konačno pred nama: Anu Brnabić grle partnerka Milica i sinčić Igor, ne kriju emocije

Autor: | 03/01/2023

Porodica Ane Brnabić centar je sveta naše premijerke

Jedina porodična fotografija konačno pred nama: Anu Brnabić grle partnerka Milica i sinčić Igor, ne kriju emocije

Srđan Stevanović/Getty Images

Porodica Ane Brnabić već par godina unazad podrazumeva njih troje - premijerku, njenu partnerku Milicu Đurđić i njihovog zajedničkog sina Igora. Međutim, uprkos vremenu koje je prošlo ova skladna i srećna porodica do sada se nije mogla videti zajedno na fotografiji. Bilo je mnogo prilika u kojima smo premijerku viđali u društvu partnerke, bilo je i prilika da Anu Brnabić vidimo zajedno sa sinom, ali baš nijedna fotografija do sada nije prikazala svo troje na okupu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Odnedavno se i to promenilo, pa jedna fotografija sa "Instagrama" otkriva kako izgleda kada je porodica Ane Brnabić na okupu u vidu njih troje. Nova fotografija dokazuje ono što je odveć bilo poznato, da je sin Ane i Milice delak koji mnogo voli da se grli, pa je nakon susreta sa mamom u Skupštini Srbije gde ju je čvrsto zagrlio, sada to isto učinio i na ovoj fotografiji.

Pročitajte: Kada je stigla doktorka Milica svi su se okrenuli: Partnerka Ane Brnabić glavna meta ogovaranja posle ovog pojavljivanja (FOTO)

Novosti

 

Porodica Ane Brnabić centar je sveta naše premijerke iako je njen poslovni raspored veoma tesan zbog najviše funkcije koju obavlja. I ova nova fotografija to opisuje u najboljem svetlu - Ana i Milica ujedinjene su oko svih stvari koje ih povezuju, ali najviše oko trogodišnjeg sina Igora koji je sve bržim tempom zreliji.

Komentari (0)

Loading