Celebrity News

Porodična fotografija premijerke Brnabić sa zimovanja: Mali Igor je presrećan na skijanju, a tek da vidite Aninu partnerku Milicu

Ana Brnabić i Milica Đurđić ljubitelji su zimskih sportova

Porodična fotografija premijerke Brnabić sa zimovanja: Mali Igor je presrećan na skijanju, a tek da vidite Aninu partnerku Milicu

S prvim snežnim danima Ana Brnabić i Milica Đurđić vole da se zapute na planinu. Dugo, pre nego što su dobile sina, premijerka i njena emotivna partnerka to su činile udvoje ili pak sa društvom, a kada je  dečak došao na svet nastoje da mu od malih nogu prenesu ljubav prema zimskim sportovima.

Pročitajte:Kada je stigla doktorka Milica svi su se okrenuli: Partnerka Ane Brnabić glavna meta ogovaranja posle ovog pojavljivanja (FOTO)

Damir Dervišagić/Kurir

 

Igor je  bio tek beba kada su ga prvi put iznele na sneg, a od toga momenta, kada god Ani to profesionalne obaveze dozvoljavaju, putuju sa njim u hladnije krajeve. Premijerkin mezimac, poput nje i svoje majke uživa okružen belim prostranstvom čemu svedoči jedna fotografija, koju je Ana nesebično u jednoj emisij podelila sa gledaocima.

Pročitajte: Prve fotografije sina Ane Brnabić: Pogledajte koliko je samo presladak mali Igor u premijerkinom zagrljaju (FOTO)

ATA Images

 

Na slici se vidi da majka i sin imaju ful zimsku opremu, što ide u prilog činjenici da je Igor već savladao stazu namenjenu najmlađima. Očekuje se da je tu bilo i grudvanja i pravljenja sneška, po čemu se Ana Brnabić i Milica Đurđić ne razlikuju mnogo od drugih roditelja. 

Pročitajte: Javnost: Po kom zakonu je on njen sin; Ana Brnabić: Nije moj na papiru, ali...

printscreenpink

 

Koju će planinu ove godine one odabrati, da li će zbog Aninih poslovnih obaveza uspeti da otputuju ostaje da se vidi.

 

Komentari (5)

Loading
Dejan

12:06 13.01.2023

Ima dece, koja su presrecna kada imaju makar dva obroka.

Pera Detlic

23:23 13.01.2023

Mogu tek da zamislim koliko je Ana srecna kad joj sin kaze tata.

Jasmina Krstanovski

09:45 14.01.2023

Koliko god da sam protiv imanja dece u istopolnim vezama, ne mogu a da ne kažem da je fotografija , odnosno oni, prelepi. Nikad Anu nisam videla ovako milu i ispunjenu. Lep trenutak.