Celebrity News

Mlada BLISTA u raskošnoj venčanici, a mladoženja PRAVI ŠMEKER: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Dragana Stojkovića Bosanca i Dunje

Supruga Dragana Stojkovića Bosanca vodi miran i povučen život

Mlada BLISTA u raskošnoj venčanici, a mladoženja PRAVI ŠMEKER: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Dragana Stojkovića Bosanca i Dunje

Ata Images

Harmonikaša i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca redovno gledamo u „Zvezdama Granda“ kao jednog od omiljenih i najcenjenijih članova žirija, budući da njegovo mišljenje mnogi smatraju najstručnijim, a time i najmerodavnijim. Iako je neprestano u žiži javnosti, on je svoju privatnost uspeo da sačuva od znatiželjnih pogleda, pa osim ćerke Aleksandre  poznatije kao Džidža, koja se i sama upustila u estradni život, malo ko je upućen da on ima i sina Aeksandra, dok je supruga Dragana Stojkovića Bosanca prava misterija za javnost.

Bosanac je privatno porodičan čovek, a sa svojom izabranicom u braku je četrdesetpet godina. Iako, su proveli više od polovine života zajedno, javnos retko ima priliku da je vidi ispred kamera. Gospođa Dunja izabrala je miran i povučen život, a kako je kompozitor svojevremeno objasnio, njegova izabranica u potpunosti je posvećena porodici što je, između ostalog, ključ srećnog braka.

Pročitajte: Ćerku svi znate, a evo kako izgleda sin Dragana Stojkovića Bosanca kojeg je zadesila nesreća! (FOTO)

- Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula - rekao je svojevremeno Stojković o svojoj lepšoj polovini ističući da je da je oduvek znao da je ona prava.

Pročitajte: Ćerku svi znate, a evo kako izgleda sin Dragana Stojkovića Bosanca kojeg je zadesila nesreća! (FOTO)

Instagram

 

Zahvaljujući društvenim mrežama u nekoliko navrata ipak smo imali prilike da vidimo kako izgleda supruga Dragana Stojkovića Bosanca koja je poznatom producentu najveća podrška i oslonac u životu, a posebnu pažnju privukla je jedna njihova fotka iz mladosti kao i sa svadbenog veselja na kojem je među zvanicama bilo mnoštvo poznatih lica.

Pročitajte: Dragan Stojković Bosanac o danima velike strepnje i straha - Dunjino prisustvo mi je najviše značilo

Bosanac je, inače, jednom prilikom ispričao i da je njegova supruga vrlo muzikalna, da je pevala u horu, ali da nije imala ambicije da se time bavi. Ćerka Aleksandra odlučila je da krene njegovim stopama, dok je sin Aleksandar inžinjer poljoprivrede.

Komentari (0)

Loading