Celebrity News

Sa njenim ocem NIJE U DOBRIM ODNOSIMA: OVA poznata pevačica je ZAMALO postala snaja Cece Ražnatović (FOTO)

Snaja Cece Ražnatović zamalo je postala ova pevačica...

Sa njenim ocem NIJE U DOBRIM ODNOSIMA: OVA poznata pevačica je ZAMALO postala snaja Cece Ražnatović (FOTO)

Snaja Cece Ražnatović je Bogdana Ražnatović, supruga njenog sina Veljka, a malo ko se seća da je jedna poznata pevačica zamalo postala i druga pevačicina snaja, budući da se zabavljala sa njenim bratom od ujaka.

Snaja Cece Ražnatović mogla je biti ONA

Možda su mnogi zaboravili, ali deo javnost se seća da se ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža, zabavljala sa Svetlaninim bratom od ujaka, Milanom Marinkovićem.

Pročitajte: Presadio je kosu i prilično je drugačiji - Pogledajte kako danas izgleda Cecin bivši dečko Cvele (FOTO)

Tada je Ceca uvek izražavala lepo mišljenje o porodici Stojković, ali i o Džidži i rekla da bi volela da joj ona bude snajka, piše "Srbija danas" , a danas pevačica, koja je zajedno sa Bosancem deo žirija "Zvezda granda" povremeno ima nesuglasice sa njim, koje su u granicama normale za ovakvu vrstu takmičenja.

Pročitajte: Bogdani će srce biti SLOMLJENO! Potez Cece Ražnatović otkrio TAJNU njenog odnosa sa Veljkovom bivšom! (FOTO)

Podsetimo, Bosanac, je često umeo Svetlanu da potkači, govoreći joj kako ne bi imala hitove kakve ima da joj nije mnogih producenata, na šta pevačica nije ostala imuna i pitala ga ako je tako dobar producent zašto onda nije napravio hit svojoj ćerki.

Takođe, Džidža je iz poštovanja prema i Svetlani i prema ocu, ostala nema na pitanja novinara o toj nemiloj situaciji.

Komentari (0)

Loading