Celebrity News

Srce je odabralo: Zlatu Petrović osvojio ovaj SLAVNI GLUMAC kog vole sve generacije! Zajednička ljubavna fotka je pred vama

Ljubavni život Zlate Petrović bio je buran

Srce je odabralo: Zlatu Petrović osvojio ovaj SLAVNI GLUMAC kog vole sve generacije! Zajednička ljubavna fotka je pred vama

Ata Images

Pored četrdeset godina duge i veoma bogate pevačke karijere kojom se može pohvaliti, pevačica Zlata Petrović otkako je kročila na estradnu scenu javnost intrigira i svojim privatnim životom o kojem je oduvek govorila bez zadrške. Nikada njoj nije predstavljalo problem da iskreno iznosi detalje iz svoje intime, a ljubavni život Zlate Petrović bio je prilično buran, te je pevačica iza sebe odavno ostavila tri braka. Još kao šesnaestogodišnjakinju roditelji su je protiv njene volje udali za muzičara Duleta Todorovića kojeg nije volela, te je njihov zajednički život kratko trajao. Kasnije je stupila u brak sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina Mikija, da bi se posle nekoliko godina udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana.

Iako se, kako kaže, na njenom emotivnom planu trenutno ništa novo ne dešava, te ljubavni život Zlate Petrović nije preterano interesantan, ova zanosna crnka u mladosti je mnogim muškarcima bila tiha patnja i taman kada bi svi pomislili da će se skrasiti sa jednim muškarcem, ona ga ostavi i pojavi se sa novim.

Tako je jednom prilikom uhvaćena u zagrljaju, ni manje ni više, nego holivudskog glumca i zavodnika Alena Delona sa kojim je osvanula i na naslovnici "Sabora", jednog od nekada najtiražnijih magazina, a na škakljivo pitanje novinara da li će to potrajati, ona je u svom stilu kroz osmeh rekla:

Pročitajte: Snežana mi se sveti preko deteta, neću više da ćutim - Optužbe na račun Đurišićke stigle od najbližeg, teške reči

Reprint Sabor

 

- Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja.

Koliko je ljubavni život Zlate Petrović bio intrigantan svedoče i novinski natpisi o njenoj romansi sa estradnim magom Sašom Popovićem, a spekulisalo se i kako je nekadašnji direktor "Grand" produkcije imao u planu da pevačicu odvede pred oltar, međutim do toga nije došlo, a on je svoju srodnu dušu pronašao pored Suzane Jovanović sa kojom je i danas u skladnom braku.

Pročitajte: RAZVOD Saše Popovića i Suzane Jovanović zbog koleginice - Šokantni detalji konačno izašli u javnost (FOTO)

Instagram

 

Iako je dosta vremena prošlo od njenog prvog pojavljivanja u medijima, Zlata i dalje može da se pohvali zavidnom figurom, i mladalačkim izgledom na kojem joj i dosta mlađe koleginice mogu pozavideti.

Komentari (1)

Loading
Kako da ne

21:36 18.01.2023

Koliko ja vidim ona uopšte nije u njegovom zagrljaju, već je ona njega ščepala i ne pušta. Kako je do tog "ščepavanja" došlo, samo bog zna? Po njegovoj faci reklo bi se da baš i nije oduševljen.