Lifestyle

Ne stidi se odakle je potekla: U ovoj kući u Kasidolu je odrasla Dragana Mirković, ponosno pokazuje čak i štalu pored doma (FOTO)

Dom Dragane Mirković u Kasidolu krasi seosko imanje koje je vekovima u vlasništvu porodice pevačice

Ne stidi se odakle je potekla: U ovoj kući u Kasidolu je odrasla Dragana Mirković, ponosno pokazuje čak i štalu pored doma (FOTO)

Više od dve decenije Dragana Mirković živi u Austriji sa suprugom, biznismenom Tonijem Bijelićem i naslednicima Markom i Manuelom. Njen porodični kutak, zamak Ebenfurt nadomak Beča oduzima dah, a pevačica i njen izabranik, budući da renoviranje dvorca nisu priveli kraju, svakodnevno se trude da ga učine sigurnim kutkom i oazom mira. U dosluhu sa arhitektom i dekoraterom enterijera uredili su nekoliko spavaćih soba, dnevni boravak, trpezariju i kuhinju koju je folk zvezda premijerno predstavila pred praznike putem "Instagrama". Mada živi u luksuzu, o kojem mnogi samo mogu da sanjaju, Mirkovićeva nije zaboravila svoje korene. Često obilazi imanje u Kasidolu, na kom je nekada zajedno sa roditeljima, bakom i dekom umela da plevi baštu, čuva ovce i krave, nosi seno, a nezaboravne su joj i seoske igranke koje je čak i u jeku popularnosti volela da posećuje.Dom Dragane Mirković u Kasidolu još uvek je omiljeni kutak estradne umetnice i mesto na kom se oseća najlepše.

Pročitajte: Dragana Mirković okitila jelku, dvorac sada izgleda još lepše: Svi komentarišu da takvu raskoš još nisu videli (FOTO)

Reprint Sabor

 

Reprint Sabor

 

Pre nego što se udala za Tonija i odlučila da život nastavi u Austriji pevačica je volela da u svom domu gosti prijatelje, Lepa Brena i Boba bili su joj nebrojeno puta, Šemsa Suljaković takođe i mnoge druge kolege, a umela je tih dana zvezda da otvori vrata svog doma i novinarima, kada su i nastale jedine fotografije njenog porodičnog kutka.

Pročitajte: U moju kuću da uđe? Dragana Mirković OŠTRO o devojci svog sina, snaja UPLAKANA (FOTO)

Reprint Sabor

 

Već na prvoj slici vidi se da je reč o kući na dva sprata, bele-bež fasade. Iz svake sobe na spratu izlazi se na terasu, dok prizemi deo kuće vodi do lepo pokošenog dvorišta.

Pročitajte: Tata Toni je upravo objavio na Instagramu: Manuela Bijelić nestala, pa nas obradovala DIVNIM VESTIMA! Dragana i ponosna i UPLAŠENA

Reprint Sabor

 

Dom Dragane Mirković u Kasidolu krasi dnevni boravak sa stilskim nameštajem koje je ona od svojih honorara kupila. Uredila je pevačica od svog dinara i devojačku sobu koju su tada krasili posteri inostranih pop izvođača, recimo Madone. Njena komoda, s druge strane, bila je prepuna nagrada, priznanja kao i pisama obožavatelja.

Pročitajte: Tek sada shvatam šta sam žrtvovala: Dragana Mirković šokirala rečima o braku sa Tonijem, zar će stvarno reći KRAJ?

Reprint Sabor

 

 

Draganino seosko, poljoprivredno domaćinstvo za svaku je pohvalu tada bilo. Veliko, besprekorno čisto dvorište, brojne, "pod konac" poređane neophodne pomoćne zgrade, garaže, savremena štala u kojoj su udobno smeštene krave, a tu su i prepuni svinjci...Hvalila se te 1991. godine pevačica da je vredna u polju, da ume da pokupi seno, nahrani živinu i stoku, a tvrdila je i da joj koleginice zameraju što o tome javno govori.

- Koleginice mi ponekad kažu: "Baš si luda. Šta ti treba to da radiš i još o tome da pričaš?" Ne razumem ih. Pa ja sam dete sa sela, to svi znaju i tim se ponosim. Taman posla da se stidim - pričala je tada Dragana koja dugo nije želela da kupi stan  u Beogradu, upravo jer joj je srce ostalo u Kasidolu, ubrzo se i udala i život skrojila u potpuno drugoj državi.

 

 

Komentari (0)

Loading