Celebrity News

Morala je da objavi i pokaže svima: Arijana Mihajlović NASTAVILA DALJE, evo ko je zaslužan za njen osmeh i sreću

Objava Arijane Mihajlović raznežila je mnoge

Morala je da objavi i pokaže svima: Arijana Mihajlović NASTAVILA DALJE, evo ko je zaslužan za njen osmeh i sreću

instgaram

Proslavljeni Siniša Mihajlović ostavio je neizbrisiv trag u srpskom i italijanskom fudbalu, a kakva je veličina bio svedoči i njegov ispraćaj na večni počinak kojem su prisustvovale najveće fudbalske legende, kao i mnoge javne ličnosti kojima je bio prijatelj. Miha se hrabro borio sa leukemijom nakon što mu je uspostavljena dijagnoza, nakon nekoliko ciklusa hemoterapija i lečenja, pa i pokušaja sa presađivanjem koštane srži, vratio se na teren, međutim 16. decembra 2022. nažalost izgubio je borbu sa opakom bolešću. Iza sebe je ostavio suprugu i šestoro dece i gotovo da ne prođe dan, a da se oni putem društvenih mreža ne prisete fudbalskog asa deleći fotografije i porodične uspomene, a objava Arijane Mihajlović, Mihine životne saputnice koja je juče osvanula na njenom "Instagramu" duboko je dirnula i izazvala nežne emocije kod mnogih.

Pročitajte:Ljubavi, obećala sam ti… Arijana Mihajlović otkrila detalje poslednjeg razgovora sa Sinišom i svima slomila srce 

Instagram

 

Naime fudbalski klubovi Lacio i Bolonja u kojima je kao igrač i trener Siniša osavio neizbrisiv trag, danas će odigrati utakmicu Kupa Italije, a to će ujedno biti i prilika da odaju počast ovom fudbalskom velikanu. Dresovi koje će igrači dveju ekipa nositi, nakon meča će biti postavljeni na aukciju, a sva sredstva koja tom prilikom budu prikupljena biće preusmerena za novi centar za donaciju koštane srži, koji će nositi njegovo ime. 

Takođe, najavljeno je i da će na tribinama mesto zauzeti članovi porodice legendarnog srpskog fudbalera, koji su takođe podržali ovu humanitarnu akciju, a tim povodom oglasila se i Sinišina udovica. 

Pročitajte: Siniša Mihajlović je KRIO TAJNU do poslednjeg dana - Deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života

- Nadam se da će jednog dana svaki pacijent koji vodi borbu sa leukemijom moći da pronađe pomoć preko donadora koji je sto odsto odgovarajući - glasila je objava Arijane Mihajlović kojom je ona mnogima ulila nadu.

Komentari (0)

Loading