Celebrity News

Šest godina od rođenja drugog deteta Aleksandra Jeftanović najlepšim vestima obradovala suruga: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Ćerka Aleksandre Jeftanović Ana i voditeljkin sin Aleksa presrećni su zbog novosti u porodici

Šest godina od rođenja drugog deteta Aleksandra Jeftanović najlepšim vestima obradovala suruga: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Mirko Tabašević

Nešto što se od prvog momenta komentariše u medijima i po gradskim kuloarima je koliko je ćerka Aleksandre Jeftanović preslatka. Malena Ana bavi se baletom, zanima je i manekenstvo te sa ponosnom mamom uvek rado pozira za magazine. Voditeljkin sin Aleksa, takođe je pravi mali šmeker, likom i stavom dosta sličan ocu, a sve navedeno dovodi do zaključka da novinarka K1 TV ima mnogo razloga da bude srećna majka.

Pročitajte: Žurka kao iz snova, ali JEDNA OSOBA NEDOSTAJE! Zavirite na luksuznu proslavu rođendana ćerke Aleksandre Jeftanović (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Divne trenutke sa svojim mališanima, kao i one više i manje zahtevne i izazovne, ona rado deli sa pratiocima na "Instagramu", stoga se često na njenom profilu mogu videti citati o roditeljstvu, fotografije sa uzbudljivih putovanja, izleta i drugih porodičnih aktivnosti. 

Pročitajte: Pantalone Aleksandre Jeftanović hit su u svetu: Odlično se slažu uz patike, a evo kako ih je ona ponela i sve oduševila (FOTO)

Instagram

 

Najnovija objava voditeljke, ipak, čini se da je izazvala do sada najviše pažnje a radi se o rođendanu njene naslednice. Ana je napunila osam godina, a budući da se to dogodilo tokom porodičnog odmora u Dubajiu, divan dan ona je obeležila okružena mamom, tatom Sašom Svrakom i bratom, koji joj je pomogao da oduva svećice.

Pročitajte: Modni duel Aleksandre Jeftanović i Snežane Dakić, koja je zaista u trendu? (foto)

Instagram

 

Naravno da će rođendanska zabava biti ponovljena i po povratku u Beograd, gde će ćerka Aleksandre Jeftanović ugostiti sve svoje drugare iz škole.  

Komentari (0)

Loading