Celebrity News

SA NJOM je zamenio majku svoje dece: Nebojša Stefanović objavio prvu fotografiju sa novom devojkom, komentari su podeljeni

Nova devojka Nebojše Stefanovića oplemenila je život političara

SA NJOM je zamenio majku svoje dece: Nebojša Stefanović objavio prvu fotografiju sa novom devojkom, komentari su podeljeni

Godinu dana ima već otkako je nova devojka Nebojše Stefanovića osvojila srce političara. Nažalost, iz brojnih razloga on je to od javnosti krio. Tek povremeno umeo je Stefanović da zaintirigra medije i probudi nagađanja, nikada ništa konkretno. Da li iz razloga što se uverio u iskrenu ljubav zgodne crnke, koja je po profesiji veterinar, nedavno je doneo odluku da izabranicu predstavi široj javnosti, bar jedan njen deo.  

Pročitajte: Posle razvoda oni su njegova snaga: Upoznajte Ninu i Filipa, najveće ljubavi ministra Nebojše Stefanovića (foto)

Instagram

 

Nekadašnji ministar odbrane, naime, objavio je na društvenim mrežama sliku na kojoj se kraj kamina drži za ruke sa svojom izabranicom. U opisu on je dodao: "Sreda", zbog čega su svi zaključili da je taj dan u nedelji on namenio za relaksaciju i prepuštanje najdivnijim emocijama.

Pročitajte: OTKRIVAMO! Zar posle Severine S NJOM?! Nova devojka Igora Kojića je OVA NAŠA GLUMICA koju ste viđali potpuno golu u filmovima (FOTO)

Instagram

 

Pre atraktivne crnke Stefanović je bio u braku sa Anom, sa kojom je dobio i sina Filipa i ćerku Ninu. U braku su proveli deset godina, a nakon razvoda on je dosta dugo bio sam. Nova devojka Nebojše Stefanovića evidentno poseduje "ono nešto" što je bivšem ministru nakon jednog emotivnog razočarenja, okupiralo pažnju i ponovo dalo povoda da otvori svoje srce.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading