Celebrity News

Bio je najlepši muškarac u Jugoslaviji, zbog njega i danas nosi crninu: Pogledajte fotografiju sa venčanja Vesne de Vinče i pokojnog supruga

Pokojni muž Vesne de Vinče ostavio je dubok trag u njenom životu

Bio je najlepši muškarac u Jugoslaviji, zbog njega i danas nosi crninu: Pogledajte fotografiju sa venčanja Vesne de Vinče i pokojnog supruga

Boško Karanović

Ljubavni život poznate novinarke Vesne de Vinče svodi se na dva braka od kojih joj je drugi naneo naročito težak udarac. Crnina koju nosi do danas, iako je pokojni muž Vesne de Vinče napustio novinarku još pre 25 godina, stavlja do znanja koliko je teško preživela njegovu tadašnju smrt. Najpre se činilo da će njena sudbina ići u potpuno drugom pravcu kada je upoznala svog prvog supruga Milana Langa s kojim je provela punih sedam godina.

 

 

- Moj prvi muž je od mene bio stariji 20 godina i u njemu sam tražila oca koji je tek bio preminuo u tom trenutku. Imala sam tu sreću da rastem uz velike muške figure, šmekere, kavareljere i velike ličnosti. Od Langa sam se razvela posle 7 godina braka. Razvod, taj neuspeh je rizik da žena počne da mrzi muškarce - rekla je svojevremeno Vesna ali taman kada je pomislila da neće ponovo tako voleti tek onda joj se dogodila ona životna ljujbav, jer je često isticala koliko je u drugog muža bila ludo zaljubljena. U pitanju je sada pokojni muž Vesne de Vinče, Predrag Vitas.

Privatna arhiva

 

- Najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve - rekla je Vesna otkrivši da joj je prvi brak bio lekcija, a drugi savršenstvo. Pokojni muž Vesne de Vinče prerano je preminuo i ostavio je u žalosti koja na neki način i danas traje budući da nikada nije skinula crninu.

Pročitajte: Prvi razlog za smeh posle smrti muža: Vesna de Vinča okupila porodicu za rođendan, a onda se pojavio ON sa poklonima,srce je zaigralo (FOTO)

Boško Karanović

 

- Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je 1998. godine preminuo moj suprug Predrag Vitas. Ja sam i dalje u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - ispričala je ranije Vesna.

Komentari (0)

Loading