Celebrity News

Kao preslikane, ali njihov odnos... Gledate je na crvenom tepihu sa poznatim mužem, a niste znali da je rođena sestra Dijane Đoković (FOTO)

Sestra Dijane Đoković udata je za čoveka kog svi dobro znate

Kao preslikane, ali njihov odnos... Gledate je na crvenom tepihu sa poznatim mužem, a niste znali da je rođena sestra Dijane Đoković (FOTO)

Guliver Getty Images

Porodica Dijane Đoković, poreklom je iz Vinkovaca, njeni roditelji rođeni su u Slavoniji, ali su se tokom mladosti, budući da su radili u vojsci, oboje preselili u Beograd, gde su se venčali i gde je rođena Novakova majka a zatim i sestra Dijane Đoković o kojoj se u javnosti ne zna mnogo detalja.

- Mama je bila medicinska sestra, a tata farmaceut, što se očekivalo i od mene. Vaspitavana sam u duhu vojničke discipline, znao se red i to sam pokušavala da prenesem na svoju decu. Nije bilo šanse da, kada mi tata nešto stavi u tanjir, ustanem dok to ne pojedem. Uvek je bio strpljiv, i dan-danas je takav - ispričala je jednom prilikom Dijana napomenuvši da je njihov otac bio očajan što nije završila farmaciju, međutim to je umesto nje učinila sestra Sandra.

Pročitajte: Za Dijanu Đoković mnogo više od modnog detalja - Ovo što Noletova majka nosi oko vrata krije VELIKU TAJNU (FOTO)

Ata Images

 

Iako nije često o njoj govorila, Dijana se u javnosti više puta pojavljivala u društvu nekoliko godina mlađe rođene sestre, te je jasno da su veoma bliske, a primetna je i neverovatna sličnost  kao i prirodna lepota koja krasi obe dame.

Pročitajte: BOLEST Srđana Đokovića uzela maha! Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

Ata Images

 

Sandra Terzić, sestra Dijane Đoković udata je za čoveka koji je poput Novaka ostvario zapažene rezultate u svetu sporta i svojim podvizima bezbroj puta obradovao čitavu Srbiju. Reč je o Zoranu Terziću dugogodišnjem selektoru ženske odbojkaške reprezentacije, koji je 2021. godine od strane "Evropske odbojkaške konfederacije" proglašen za najboljeg.

Kako se spekuliše, porodica ima prećutni dogovor da se u javnosti ne priča o familijarnim vezama, što se moglo naslutiti i iz Đokovićevog obraćanja Terziću povodom dvadesetogišnje uspešne trenerske karijere. 

Pročitajte: Velika tajna Dijane Đoković otkrivena - Srđan je sa suprugom sinovima sve objasnio, UPOZNAJTE MILICU (FOTO)

ATA Images

 

- Dragi Zorane, čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ga ne spominjem. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji i regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi.

Inače, Novakov teča o svom privatnom životu skoro nikada ne govori, čak i kada dobije pitanje u toku intervjua, vešto izbegava odgovor ističući da ne priča ni o čemu osim karijeri trenera. Zbog tog stava veoma malo se malo zna o njegovom braku sa Sandrom.

Komentari (0)

Loading