Celebrity News

Velika tajna Dijane Đoković otkrivena: Srđan je sa suprugom sinovima sve objasnio, UPOZNAJTE MILICU (FOTO)

Tajna Dijane Đoković isplivala nakon mnogo godina

Velika tajna Dijane Đoković otkrivena: Srđan je sa suprugom sinovima sve objasnio, UPOZNAJTE MILICU (FOTO)

Roditelji Novaka Đokovića najveća su mu podrška i vetar u leđa i nije nepoznanica koliko su se žrtvovali zarad karijere najboljeg svetskog tenisera, pa dok ga je otac pratio na turnire i sticajem okolnosti više bio prisutan u medijima, majka Dijana uglavnom se držala po strani. Ipak, svetska slava kakvu je stekao Nole neminovno izaziva ogromnu pažnju, čitava porodica je u fokusu javnosti, te je i tajna Dijane Đoković nedavno isplivala na površinu, o čemu je i ona sama govorila.

Pročitajte: Đokovići preselili venčanje u Crnu Goru - Dijana sve iznenadila, pogledajte fotke vesele svekrve

Ata Images

 

Uz svog supruga Srđana, Dijana je u poslednje vreme počela češće da se pojavljuje u javnosti i daje izjave koje su uglavnom vezane za njihovog sina, međutim tokom jednog gostovanja u emisiji "Balkanska ulica" popularni Noletovi roditelji otkrili su neke do sada nepoznate detalje iz njihovih života, govorili su više o sebi, pa je i tajna Dijane Đoković izašla na videlo.

Pročitajte: Danas majko ženiš svoga sina  - Suze u oku Dijane Đoković, a pogledajte samo kakvu haljinu je obukla na Đoletovom venčanju (FOTO)

Ata Images

 

Naime, Dijana je otkrila da se pre tri decenije krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug Srđan. Tom prilikom, on je za svoju lepšu polovinu izabrao staro srpsko ime, Milica.

Ipak, iako smatra da je to ime lepo, ona je istakla da ne želi da je iko tako zove u javnosti te da u privatnosti svog doma želi da ostane Dijana.

Komentari (0)

Loading