Celebrity News

BOLEST Srđana Đokovića uzela maha! Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

Zdravstveno stanje Srđana Đokovića ugroženo

BOLEST Srđana Đokovića uzela maha! Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

Iza svakog uspesnog deteta stoje roditelji koji su verovali u njega, a pravi dokaz za to jesu majka i otac Novaka Đokovića koji su se tokom odrastanja svojih sinova susretali sa veoma teškim životnim okolnostima dok su proslavljenog Noleta pripremali za sam teniski vrh. Mnogo su žrtvovali oni u svakom smislu, a između ostalog i finansijski zbog ogromnih izdataka koje tenis iziskuje, međutim uvidevši njegov talenat, veliku želju i požrtvovanost, bili su spremni na svaki vid rizika. Preuzeo je Novak presto belog sporta i roditelje učinio najonosnijima, međutim sve te godine ostavile su određenog traga što se u jednom momentu odrazilo i na zdravstveno stanje Srđana Đokovića kao i njegove supruge Dijane.

Nije do sada na te osetljive teme u javnosti govorio otac teniskog šampiona, te mnogi ne znaju kroz kakve probleme je sve prolazila porodica Đoković, ipak odlučio je Srđan da otkrije mnoge detalje iz života svog sina, a dotakao se i bolesti koju je jedva preživeo:

Pročitajte: Velika tajna Dijane Đoković otkrivena - Srđan je sa suprugom sinovima sve objasnio, UPOZNAJTE MILICU (FOTO)

Clive Brunskill/Getty Images)

 

- Nekih petnaest godina života smo moja žena Dijana i ja posvetili Novaku i žrtvovali zbog njega da bi on bio to što jeste. Naši sinovi Đorđe i Marko su takođe patili zbog toga, njima nismo mogli toliko da se posvetimo, ni psihički ni finansijski. Mogu da kažem da je Đorđe bio čak i veći talenat za tenis od Novaka u tim nekim mlađim godinama, ali smo mi morali da se fokusiramo na Novaka. Bilo je mnogo teških situacija. Čak sam i od Novaka krio koliko je teško jer sam pred decom morao da budem jak. A onda se zatvorim u kupatilo i tu se slomim da oni ne vide. Noletu sam tek kada je imao 17 godina rekao kakve sve probleme imamo jer on ništa od toga nije znao. Nije znao čak ni da smo živeli u iznajmljenim stanovima, a morali smo pet stanova da promenimo. Tek kada su njemu neki ljudi počeli da pune glavu šta treba da radi i kako, tada sam mu rekao koje smo sve probleme imali - otkrio je Noletov otac, a kao posledica stresa zdravstveno stanje Srđana Đokovića, ali i njegove supruge Dijane bilo je ugroženo.

Pročitajte: BOLEST Dijane Đoković postala vidljiva, VIŠE NIJE TAJNA - Novak saznao poslednji u porodici (FOTO)

ATA Images

 
 

- Punih petnaest godina smo živeli pod velikim stresom zbog Novaka. Zato mi je srce stradalo. Dijana je pre nekih dvanaest godina imala zdravstvenu krizu iz koje se jedva izvukla, a ja sam pre devet godina jedva preživeo. Imao sam sepsu, vodu u plućima i dve jake bakterije. Kada sam stigao u bolnicu u Minhen nisu hteli da me prime jer su mislili da sam gotov. Nisam mogao ni vazduh da udahnem. Jedva su me nekako primili, a onda sam se iz inata izborio. Snaga uma mi je pomogla da preživim tu situaciju, baš kao što Novaku pomaže snaga uma da izdrži na terenu kada mu je najteže - ispričao je Srđan Đoković, a kako prenosi "Svet", on je takođe otkrio i da Noletovu i Jeleninu decu, Taru i Stefana ne viđa često iako su u Srbiji:

- Oni idu u vrtić ovde u Beogradu. Viđam ih, ali ne tako često zato što imaju mnogo obaveza - zaključio je otac proslavljenog sportiste. 

Komentari (0)

Loading