Celebrity News

KAKVA JE! Upoznajte misterioznu suprugu Zorana Cvijanovića, ćerku našeg legendarnog glumca! Evo zašto je krije (FOTO)

Supruga Zorana Cvijanovića istaknuti je kostimograf

KAKVA JE! Upoznajte misterioznu suprugu Zorana Cvijanovića, ćerku našeg legendarnog glumca! Evo zašto je krije (FOTO)

Iako je ostvario niz zapaženih uloga u više od sedamdeset filmova i serija, među kojima se izdvajaju: “Mi nismo anđeli”, “Sivi dom”, “Otvorena vrata”,“Mile protiv tranzicije” i drugi, Zoran Cvijanović nerado daje intervjue, a još ređe priča o svom privatnom životu. Ništa više javnosti nije dostupna ni dugogodišnja supruga Zorana Cvijanovića, kostimografkinja Svetlana Lana Cvijanović sa kojom ima dvoje dece, a i njihova ćerka Milena je jako uspešna i već dugo živi i radi u Los Anđelesu.

Miran porodični život van fokusa izabrali su skladni i srećni supružnici ne privlačeći nikada veliku pažnju, a ipak ostala je zabeležena jedna od retkih izjava, koju je supruga Zorana Cvijanovića svojevremeno dala povodom njihove saradnje u predstavi "Nebeski odred".

Pročitajte: Ćerku mezimicu mu je odveo OVAJ SLAVNI GLUMAC - Porodična priča zvezde Žikine dinastije će vas šokirati (FOTO)

printscreen

 

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - jednom prilikom je izjavila Lana koja inače potiče iz velike glumačke porodice.

Naime,njen otac je slavni Marko Todorović koji je u bogatoj karijeri odigrao na desetine karakterinih uloga, međutim najviše je ostao upamćen kroz komičan lik “kolektora” Milana, strogog oca jedinice Marije iz serijala Žikina dinastija.

Pročitajte: Ženama neće biti dobro od ove fotografije - Zet Zorana Cvijanovića je nabildovani frajer, svi pričaju o njemu (FOTO)

printscreen

 

Zahvaljujući ocu, Lana je upoznala svet glume mnogo pre nego što se udala za Zorana, a iako nije krenula njegovim glumačkim putem, kao diplomirani kostimograf ostala je u istoj branši. Osim u pozorištu, Lana radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti.

Komentari (0)

Loading