Celebrity News

Sa Vesnom živi u stanu od milion evra, a pogledajte gde su odrasla Đoletova i Slađina deca i u kakvoj kući ih je ostavio (FOTO)

Autor: | 28/01/2023

Dom porodice Đogani ostavio je mnogo uspomena

Sa Vesnom živi u stanu od milion evra, a pogledajte gde su odrasla Đoletova i Slađina deca i u kakvoj kući ih je ostavio (FOTO)

Dom porodice Đogani ugostio je pre dalekih 29 godina ekipu "TV novosti" i tako su ovekovečeni prizori koji su i danas tu. Hamit Đogani, Slađana i njihove dve ćerkice sa zadovoljstvom su ugostili novinare i pokazali im svoj dom, te su popričali o temama vezanim za početak njihove karijere, kao i o porodičnom životu koji je u tadašnje vreme, važio za jedan od najstabilnijih na estradi.

Reprint Sabor

 

Dom porodice Đogani tada se nalazio u mirnom kutku, u tihoj Miklošićevoj ulici. Tada je njihova ćerka Silvija imala samo pet godina, a Marinela svega devet meseci.

- Godinama je u "Đogani fantastiko" bila praksa da se od svih honorara izdvaja jedan i čuva za zajedničko letovanje - ispričao je tada Đole.

- Obično smo išli u Grčku i skupljali snagu i kondiciju za nove projekte. Ovog leta, međutim nismo se odmarali. Imali smo mnogo posla, pa je to leto bilo radno. Najveći izazov, a mislim i poduhvat, bilo je snimanje spota Vesne Zmijanac "I rat i brat". Reditelj Slobodan Šuljagić zamislio je da se Brodvej preseli u Beograd. Verujem da sam uspeo da igrom oslikam njegovu zamisao.

Reprint Sabor

 

U taj poduhvat se uključila cela Đoganijeva škola. Svi su igrali, a u prvom redu, bila je atraktivna i temperamentna Slađana. Snimalo se u pasažu Knez Mihailove ulice. Đole napominje da mu je žao što nije bilo više vremena, da i Vesnu uključi igračkim veštinama, kako bi ona pored provokativnog kostima, pokazala još nešto više. Ali uvek postoji i drugi put. Ovom saradnjom Đole je prezadovoljan, jer su sem umetničkih bili ispoštovani i finansijski uslovi.

Reprint Sabor

 

Dom porodice Đogani bio je ispunjen bračnom harmonijom koja se uvek podrazumevala, ali je ispoljavanje nežnosti ostavljano za intimne trenutke. Zbog te diskrecije, međutim bilo je i nekih nesporazuma.

- Pošto smo često u društvu poznatih ličnosti na estradi, zapazila sam da oni ljubavne izlive imaju na javnim mestima - objasnila je tada Slađana.

Pročitajte: Slađa Delibašić bez dlake na jeziku: Muka mi je više od Đoganija!

Reprint Sabor

 

- To je prilično napadno uvek sa tendencijom da vide i drugi, pa mislila sam da je to normalno. Naročito je jedna folk pevačica želela da pokaže kako je njen dečko voli. Čak i prstenje poklaljaju pred drugima. I tako sam ja jedan dan upitala Đoleta, da li me on uopšte voli? On me zapanjeno pogledao, ne shvatajući o čemu se radi. Objasnio mi je tada da je njegova ljubav nešto što treba samo nas dvoje da znamo i da ono što je van kuće obično i nije ono pravo, nego čisti egzibicionizam. Od tada je prošlo dosta vremena i ja sada shvatam da je bio u pravu, jer se te nazovi ljubavi, vrlo brzo potroše i kompromituju.

Reprint Sabor

 

Energičan i ambiciozan bio je i Đole: rođeni Zemunac voleo je da igra po diskotekama, a ta sklonost vrlo brzo ga je odvela i na svetska takmičenja. Njegovu vitrinu krase dva najdraža trofeja, jedan osvojen u Grenoblu, gde je 1983. godine postao prvak Evrope, a drugi u Veneciji, gde je naredne godine postao šampion sveta u disko plesu. U međuvremenu Đole je poželeo i da peva, tako da ovih dana juri kako bi ubrzao izlazak ploče "Ritam ljubavi". U duetu sa njim peva i Slađana, a pažnju će svakako izazvati i nova pesma " Ne daj se", koju su snimili i kao klip. U njemu na Kalemegdanu igraju i američki crnci, pa Đole ponosno kaže da je sve urađeno svetski.

Reprint Sabor

 

Komentari (0)

Loading