Celebrity News

Ostavili su je u sirotištu, ocu jednu stvar nikad neće oprostiti: Evo ko su roditelji Vesne Đogani koji su joj zagorčali život

Otac Vesne Đogani napustio je porodični dom

Ostavili su je u sirotištu, ocu jednu stvar nikad neće oprostiti: Evo ko su roditelji Vesne Đogani koji su joj zagorčali život

Iako sada živi život o kakvom je oduvek maštala, pevačica Vesna Đogani odrasla je u veoma teškim životnim okolnostima, ali nikada nije krila odakle je potekla. U više navrata prisećala se teškog odrastanja u siromaštvu i jakih udaraca koje je doživela kao dete, a posebno je traga ostavilo to što je otac Vesne Đogani napustio porodični dom po njenom rođenju.

Kako Vesnina majka nije imala dovoljno sredstava za odgajanje deteteta bila je primorana da zbog nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj, a pevačica nije tajila da je vreme provedeno u toj ustanovi i te kako bolno.

Pročitajte: GOTOVO JE, otišao je SVAKO NA SVOJU STRANU! Vesna Đogani PRIZNALA da je PUKLO između nje i Đole

 

 

 

– Jedno vreme sam bila u Zvečanskoj i to je bila jako velika trauma, sećam se toga iako sam bila baš mala. Sećam se da sam stalno tamo plakala. To vam je kao kad imate dete i ono je bolesno, ima temperaturu, i samo zove: “mama, mama”, a mame nema, nikako da dođe. Tako da je to bilo jako teško za mene. Ipak razumem svoju majku, jer je bila primorana da to uradi, nije mogla da me izdržava i bilo joj je mnogo teško, mnogo je patila u tom periodu. Ali nema opravdanja za oca koji ostavi svoje dete i ne želi da bude ni u kontaktu sa njim. Međutim oprostila sam mu to, jer ne želim da trujem svoju dušu više takvim stvarima – pričala je pevačica.

Teško odrastanje imala je nakon što je otac Vesne Đogani otišao svojim putem, a pevačica je u emisiji „Preživeli“ otkrila i da je posle Zvečanske završila kod kumova, koji su je gledali kao svoje dete, čuvali, pazili, kupovali lepe stvari.  Kod majke se vratila kada je ona bila u mogućnosti da joj omogući koliko, toliko normalan život. U dvorištu gde je odrasla danas je smeće na sve strane, trošna kuća, oronuli zidovi i drvena vrata.

Pročitajte: Spavala si mi sa mužem i RASTURILA porodicu - Slađa Delibašić jednim gestom svima stavila do znanja šta misli o Vesni (VIDEO)

printscreen

 

- Kada sam prve pare zaradila ja sam otišla i kupila pet parfema, od sreće, od radosti što uopšte imam te pare i što mogu da kupim. Ne jedan, nego kao pravo "seljače", pet komada - rekla je Vesna.

Pevačicu koja je na društvenim mrežama veoma aktivna, sada možemo videti gotovo uvek veselu i  nasmejanu, a kako sa fanovima redovno deli snimke i fotografije, ona je pre izvesnog vremena ispunila njihovu želju te pokazala kako je izgledala u mladosti uz interesantan komentar:

- Nisam sigurna da sam bila “ta devojka” ’90- ih, ali evo i mene.

Pročitajte: Ne govorim zdravo ženi koja je UNIŠTILA BRAK mojim roditeljima - Incident između Đoletove ćerke i Vesne Đogani

printscreen

 

Već dve decenije Vesna je u braku sa denserom Đoletom Đoganijem koji je od nje stariji 20 godina, ali to za njihovu ljubav nije predstavljalo nikakvu prepreku. Njih dvoje imaju sina Adrijana i ćerku Lauru, dok Đole iz braka sa pevačicom Slađom Delibašić ima dve ćerke: Silviju i Marinelu.

Komentari (0)

Loading