Celebrity News

LOŠE VESTI iz Australije na dan finala: Evo šta se desilo između Novaka i Srđana Đokovića, Dijana uplakana

Autor: | 29/01/2023

Otac Novaka Đokovića nije se pojavio na finalu koje igra njegov sin

LOŠE VESTI iz Australije na dan finala: Evo šta se desilo između Novaka i Srđana Đokovića, Dijana uplakana

Ata Images

Gresi koje je otac Novaka Đokovića počinio još pre pet dana još uvek se osećaju u Australiji, čim je porodica odlučila da se Srđan Đoković ne pojavi ni danas u boksu našeg najboljeg tenisera i to tokom tako odsudnog časa kao što je finale Australijen Opena koje Novak trenutno igra. U njegovoj loži nalaze se svi ostali - kompletan trenerski tim ali i majka Dijana Đoković, kao i brat Marko, no, Srđan je prinuđen da ovaj meč ipak prati iz smeštaja u kojem ovih dana Noletova porodica odseda u Melburnu.

Clive Brunskill / Getty Images

 

Da podsetimo, otac Novaka Đokovića fotografisao se nakon četvrtfinalnog meča njegovog sina sa srpskim navijačima od kojih su neki doneli zastave koje otvoreno pružaju podršku Rusiji u ratu, a politizovanje sporta na ovom turniru, kao i na svim drugim, strogo je zabranjeno. To je udaljilo Srđana najpre sa polufinalnog meča, ali su mnogi očekivali da će se on ipak pojaviti u finalu kada je Novaku i najvažnije. Međutim, upravo zarad njegovog mira i koncentracije na finalni meč, verovatno je odlučeno da svojim prisustvom otac Novaka Đokovića ne odmaže svom sinu skretanjem teme na sebe.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata: Jelena TRI PUTA OSTAVLJALA NOVAKA! Evo zašto je odlazila i ko im je spasio brak

Profimedia

 

- Nije ugodno da ga ne vidim u boksu. Tu odluku smo doneli zajedno. Nesreća je što se pogrešno interpretiralo sve to, reći ću, mnogo priče od medija i organizatora. Naravno, nisam srećan što vidim to. Moj otac, porodica, svi smo bili kroz nekoliko ratova. Otac je dao saopštenje gde je protiv rata - izjavio je Novak nakon polufinala.

Komentari (0)

Loading