Celebrity News

Tata, ZAVRŠILI SMO, dosta mi te je! Novak zabranio ocu da dolazi na njegove mečeve, ovo su svi detalji porodičnog skandala u Australiji

Otac Novaka Đokovića u centru je skandala

Tata, ZAVRŠILI SMO, dosta mi te je! Novak zabranio ocu da dolazi na njegove mečeve, ovo su svi detalji porodičnog skandala u Australiji

William West, Nikola Krstić / Profimedia

Nakon što je u polufinalnom meču nadigrao Tomija Pola, Novak Đoković će se boriti za desetu titulu na Australijan openu i povratak na prvo mesto na ATP listi, čime je obradovao čitavu naciju, a najviše članove tima i svoju porodicu koji su mu neizmernu podršku pružali sa tribina. Ipak, jedan član je nedostajao,a u pitanju je otac Novaka Đokovića koji je poslednjih dana bio u centru pažnje na ovog turnira. Naime, on se našao na udaru medija zbog proslave Noletove pobede nad Andrejom Rubljovim sa ruskim navijačima sa kojima se fotografisao uz rusku zastavu zbog čega je kako, prenose tamnošnji mediji, upozoren Novak, ali i cela porodica Đoković na moguće posledice. 

Otac Novaka Đokovića iz ovog razloga odlučio je da ne produbljuje dalje konflikt već da ne dođe na polufinale koje je njegov sin danas odigrao protiv Tomija Pola, već da ostane kod kuće i sa TV-a sve isprati.

Pročitajte:  BOLEST Srđana Đokovića uzela maha! Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

printscreen

 

- Ovde sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao nameru da izazovem takve naslove i smetnje. Bio sam napolju s Novakovim navijačima, kao što sam radio posle svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobedu i slikao se sa njima. Nisam imao nameru da budem upleten u sve ovo. Moja porodica preživela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kog drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijaću za svog sina, kao i uvek - ispričao je Srđan koji se danas nije pojavio u loži.

Da li će Noletov otac prisustvovati finalnom meču na kojem će se za još jednu titulu Nole boriti sa Grkom Stefanosom Cicipasom, ostaje da vidimo u nedelju ujutru kada će cela Srbija iz svojih domova zdušno navijati.

Komentari (0)

Loading