Celebrity News

PREMINUO JE i srce mi je slomljeno: Marija Veljković zavijena u crno, objavila užasne vesti na Instagramu (FOTO)

Tuga Marije Veljković prevelika je

PREMINUO JE i srce mi je slomljeno: Marija Veljković zavijena u crno, objavila užasne vesti na Instagramu (FOTO)

Luka Šarac

Voditeljka TV kviza Slagalica danas je primila najtužniju vest. Preminuo je njen otac koji joj je bio velika podrška, a da je tuga Marije Veljković neizmerna podelila je ona sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Crno-belom fotografijom iz detinjstva  na kojoj se vidi kako je otac nosi na ramenima i potresnom porukom, voditeljka se oprostila od voljenog oca Mirka pretočivši svoju bol u reči pune ljubavi.

Pročitajte: Mariji Veljković i Rastku Jankoviću nova godina počela s najlepšim vestima - Svi čestitaju, porodice voditeljke i glumca presrećne (FOTO)

- Volim te. Odmori se. I zagrli mi I i reci da mi nedostaje svakoga dana. Tvoja Marče - napisala je ona na Instagramu koji su preplavile brojne izjave saučešća i reči podrške. 

Mirko Veljković bio je poznati ortoped i primarijus, a koliko je bio cenjen kao čovek i lekar govore i komentari ispod Marijine objave. 

- Moje saučešće tebi i tvojoj mami. Divan otac, suprug, deka, komšija, a pre svega bio je odličan doktor. Neka ga anđeli čuvao - bio je samo jedan od komentara.

 

Komentari (0)

Loading