Celebrity News

Slomila se pred svima na pomenu: Detalj na grobu Siniše Mihajlovića SLEDIO udovicu Arijanu (FOTO)

Arijana Mihajlović obeležila 40 dana od Sinišine smrti

Slomila se pred svima na pomenu: Detalj na grobu Siniše Mihajlovića SLEDIO udovicu Arijanu (FOTO)

profimedia

Da je Arijana Mihajlović obeležila 40 dana od Sinišine smrti preneli su svi mediji širom Evrope uz fotografije grobnog mesta i spomenika podignutom sportskom velikanu. Tim povodom čitava porodica se okupila, najpre su se skupila sva Sinišina deca, a iz Novog Sada u Rim došla je i majka bivšeg fudbalera. Njeno prisustvo mnogo znači snaji, pa i unukama i unucima koji ne kriju da "babu", kako inače Viktoriju Mihajlović zovu, prosto obožavaju.

Pročitajte: Morala je da objavi i pokaže svima: Arijana Mihajlović NASTAVILA DALJE, evo ko je zaslužan za njen osmeh i sreću

ATA Images

 

Odmah po Viktorijinom dolasku babine sarme završile su na trpezi kojoj su se svi pridružili ujedinjeni u bolu, dok su isto tako danas skladni i složni na četrdesetodnevni pomen došetali do groblja Verano, gde je Mihajlović sahranjen zajedno sa brojnim italijanskim velikanima.

Pročitajte: Živećeš zauvek! Arijana plakala pred prepunim stadionom, Lacio i Bolonja legendarnom Mihi priredili veličanstven oproštaj FOTO

Ata Images

 

Kada je u javnost dospela informacija da je Arijana Mihajlović obeležila 40 dana od Sinišine smrti nema ko nije požurio da pogleda šta su to radoznali paparaci zabeležili i gotovo čitavoj javnosti zapao je jedan detalj za oko. Sinišin spomenik na kom stoji uklesano ime, prezime, godina rođena i smrti uz rečenicu "Volimo te" krasi i mali plišani lav, koji zasigurno simboliše fudbalerovu hrabrost, jačinu i izdržljivost do poslednjeg dana.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading