Celebrity News

TA ŽENA vam jedno misli a drugo radi: Mirka Vasiljević više neće da ćuti, otkrila ŠTA JOJ JE UČINILA svekrva Marina Rajević Savić

Autor: | 01/02/2023

Svekrva Mirke Vasiljević zbog ovoga frustrira poznatu glumicu

TA ŽENA vam jedno misli a drugo radi: Mirka Vasiljević više neće da ćuti, otkrila ŠTA JOJ JE UČINILA svekrva Marina Rajević Savić

Odnos koji svekrva Mirke Vasiljević i poznata glumica imaju već godinama unazad inspiriše različite novinske napise i spekulacije, ali taman kada su mnogi pomislili da čitava drama tu i ostaje, te da je između majke Vujadina Savića i Mirke sve u najboljem redu, neke izjave koje je Mirka lično dala za medije ponovo mute tu sliku i bude nova pitanja. Naime, dok je Marina Rajević Savić uvek isticala kako se uopšte ne meša u odnos koji njen sin fudbaler ima sa glumicom, čini se da je iz Mirkine vizure to ipak nešto drugačije.

Instagram

 

Kada je reč o odnosu koji ima sa Vujadinovim roditeljima, a naročito kada je u pitanju svekrva Mirke Vasiljević, glumica je jednom prilikom bila izričita i pomalo je iznenadila deo javnosti.

- Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto smeta ili ne odgovara, a budući da sam uz njih odrasla jer sam deo te porodice od svoje 19. godine, onda im to uvek i kažem. Dušan i ja smo nekako sličniji, tako da slično funkcionišemo, dok sa Marinom imam situaciju da jedno misli, drugo se desi, treće razume, tako da sa njom nešto više moram da razgovaram nego sa Dušanom. Naravno, i oni imaju pravo da meni nešto kažu ako im smeta - poručila je Mirka.

Pročitajte: Šta i da kaže o zetu koji je uhvaćen u preljubi: Fotke rođendana male Anike otkrile šta Mirkina majka misli o Vujadinu (FOTO)

Instagram

 

Glumica je tim rečima ujedno nagovestila da svekrva Mirke Vasiljević i ona nemaju baš idealan odnos, već da među njima postoji makar minimum nesuglasica. S druge strane, Marina Rajević Savić jednom je otvoreno stala u odbranu svoje snaje i to kada je javnost osuđivala Mirku zbog antifeminističkih izjava, a Marina je tada poručila da sve dok je žena poput Mirke, za Srbiju ima nade.

Komentari (0)

Loading