Celebrity News

Molitva za Peju: Bivša žena Zlata se oglasila i potvrdila tužne vesti, deca i supruga su trenutno uz njega

Autor: | 02/02/2023

Zdravstveno stanje Zorana Pejića Peje je ugroženo

Molitva za Peju: Bivša žena Zlata se oglasila i potvrdila tužne vesti, deca i supruga su trenutno uz njega

U domaćim medijima odjeknula je vest da bivši muž Zlate Petrović, voditelj Peja mora da ide na hitnu operaciju zbog problema sa srcem kao i da će oporavak trajati dva meseca. Kako je jedan od najtraženijih voditelja na slavljima širom Evrope, on je već duže vreme pod stresom zbog čestih putovanja, a to se odrazilo na zdravstveno stanje Zorana Pejića Peje zbog čega će biti operisan i biće mu ugrađen bajpas.

Na ovu vest nije ostala imuna pevačica Zlata Petrović koja sa njim ima sina Jovana te se oglasila za "Kurir" i detaljno objasnila šta očekuje Peju u daljem periodu.

Pročitajte: Zlata u venčanici, Peja je nosi preko praga! Niko nije očekivao da će pevačica i voditelj OVAKO ZAVRŠITI, pogledajte ekskluzivnu fotografiju

Ata Images

 

- Hvala Bogu on je super. Jak je čovek. Bile su konsultacije mesec dana, pa smo njegova supruga, on i ja pričali o tome. Njegova majka se baš sekira. Nećemo ni dete da preopterećujemo. U suštini, bilo je pitanje da li će bajpas ili stent, a to će vam Peja reći kada izađe. Sve će se lepo završiti, pa će morati malo život da dovede u red - poručila je pevačica zabrinuta za zdravstveno stanje Zorana Pejića Peje, dok je izvor blizak voditelju otkrio da Peja već duže vreme kuburi sa ovim problemom.

Pročitajte: Snežana mi se sveti preko deteta, neću više da ćutim - Optužbe na račun Đurišićke stigle od najbližeg, teške reči

Instagram

 

- Peja se već duže vreme bori sa srčanim problemima. Osetio je jak bol u grudima i obratio se lekarima za pomoć. Doktori su obavili detaljne analize i konstatovali su da je u njegovom slučaju najbolje izvesti operaciju i ugraditi mu bajpas. On je dobro prihvatio tu informaciju. Peja se ne plaši operacije, ali jedva čeka da se sve završi i da se vrati normalnom životu - rekao je Pejin prijatelj i dodao:

- Danas mora da se priprema za operaciju koja će biti sutra izvedena. S obzirom na to da će se zahvat izvesti u totalnoj anesteziji, danas ne sme ništa da jede ni da pije nakon 18 časova. U prvih nedelju dana nakon izlaska iz bolnice biće mu potrebna pomoć prijatelja i članova porodice. U narednih dva meseca moraće da izbegava fizički zahtevne aktivnosti.

Pogledajte kako su Zlata i Peja izgledali na venčanju

Komentari (1)

Loading
Dragan

15:34 04.02.2023

Nedaj se Pejo.Ja imam 3 bajpasa jos od 2oo5god. Pa sam dobro.Operisi se bices kao momak.Neboli ni trunke.👍