Celebrity News

Molitva za mog Dragana: Olja Kojić skrhana bolom zbog Kebinog zdravlja, PITANJE JE KOLIKO ĆE IZDRŽATI

Zdravstveno stanje Dragana Kojića Kebe mnoge je zabrinulo

Molitva za mog Dragana: Olja Kojić skrhana bolom zbog Kebinog zdravlja, PITANJE JE KOLIKO ĆE IZDRŽATI

Pevač narodne muzike čest je gost u TV emisijama muzičkog i zabavnog karaktera i kada god se pojavi na malim ekranima on u domove mnogih unese dobro raspoloženje svojom prepoznatljivom pozitivnom energijom i vedrim duhom. Upravo iz tog razloga niko nije mogao ni da nasluti da je zdravstveno stanje Dragana Kojića Kebe narušeno, a pevač, iz samo njemu poznatog razloga, nije za medije želeo o tome da priča. Svega par ljudi iz njegovog okruženja uključujući suprugu Olju, sina Igora i ćerku Natašu bilo je upoznato sa tim da je pre par godina on čak završio i u bolnici.

Kebi je, naime, 2013. godine dijagnostikovana bolest srca, angina pektoris zbog koje mu je savetovano da drastično promeni navike, što je on delimično i uradio. Ishranu je potpuno promenio, krenuo je sa blagim treningom, ono što međutim nikako nije uspeo da koriguje to su zahtevne profesionalne obaveze.

Pročitajte: Više nije mogao da podnese - Loše vesti stižu iz porodice Kojić, Olja Kebu drži za ruku i bodri da izdrži

ATA Images

 

Turneja po Americi, zdravstveno stanje Dragana Kojića Kebe znatno je ugrozila, pa je po povratku u Srbiju muzičar završio na Institutu za kardiovaskularne bolesti. Navodno, slošilo mu se zbog napora i promene klime, a najviše je na pogoršanje stanja uticao stres zbog porodičnih dešavanja.

- Kebi su prvi put dijagnostikovali bolest 2013. godine, tada je dobio lekove i rečeno mu je da izmegava stres, da se uredno i kvalitetno hrani. U jednom trenutku se čak pominjala i operacija, ali ju je izbegao. Trudio se koliko je mogao, ali svašta ga je lomilo. Sin se oženio Severinom, razvlačili su ih po novinama, onda se razveo, ali najveću muku mu je zadavala ćerka Nataša koja je već 10 godina u Americi, gde je pokušavala da izgradi karijeru. On je dušu isplakao od brige za ćerkom - rekao je za "Svet" izvor blizak muzičaru, koji je od poslednje hospitalizacije postao uzoran pacijent, te bolest srca drži u stanju mirovanja, a veruje se da će mu Tašin povratak itekako goditi.

Komentari (0)

Loading